2777
2789
عنوان

تب ۴۱ درجه بچم😰😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5604 بازدید | 92 پست

راستی خانما اینم بگم پسر من وحشتناک سرفه میکرد، یه خانمه بهم گفت از داروخونه روغن ویکس بخر بمال کف پاش جوراب کلفت بپوشون خیر ببینه یک روزه سرفه رفت....! بخدا

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

این ویروس جدید هست وبا دارو هم خیلی پایین نمیاد تا دوره اش بگذره .لباسهای بچه رو کم کن ودایما با دستمال خیس روی صورتش ودستهاش وپاهاش بکش تا خنک نگهش داری .اگر صلاح میدونی دکتر ببرش ،شاید برای جلوگیری از تشنج بیمارستان بستریش کنند ،چون بچت کوچیکه وتبش خیلی بالاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ویروس جدید هست وبا دارو هم خیلی پایین نمیاد تا دوره اش بگذره .لباسهای بچه رو کم کن ودایما با دست ...

تازه از اورژانس رسیدیم خونه

الان تبش پایینه دکتر آمپول زد

ولی میترسم باز بره بالا

ببخشید میشه یکم از شربت ایمونس بگی و پسرتون خوب شدن چیکار کردین

اره خداروشکر الحمدلله یعنی بخدا من همش سرچ میکردم بچه های نقص ایمنی چ مشکلی دارن چ مدلی هستم باورت ک نمیشه سر ۳۰ روز تب بالا میکرد پروفن میدادم اموکسی کلاو ۱۰ روز چرک خشک کن دورش بود ۲۰ روز بعدش دوباره ......چ دکترایی ک نبردم همشون شربت ایمونیس دادن بهش.....اگر الان مریض شه دکترش میگه مگه نگفتم شربت بده گفته هر وقت تموم شد دوباره بخر بهش بده مداوم...ایمونیس ی شربت ویتامین بر تقویت سیستم ایمنی بدن بزرگ وکوچک همه میتونن بخورن پسر من از پارسال دقیقا تا حالا خورده هر شیشه ای دو ماه وخورده ای میره تا حالا ۷.۸ تا خورده هیچ ضرری هم نداره فقط باعث میشه بچه مریض نشه دکتر ب دختر دو ماهم هم حتی پیشنهاد کرد.....اگرخسته شدی از مریضی پشتت سر هم من از این جواب گرفتم اگر بدردت خورد بر سلامتی بچه های منم دعا کن.....منم میترسم هیچ جا نمیرم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
هر دو تب بره؟ آخه میگن دو تا داروی تب، مثلا شیاف و بروفن رو با فاصله کم تر از ۶ ساعت ندین که ، مسموم ...

نه دیگه یکیش استامینوفن یکی هیپو پروفین .انگار عملکردشان با هم فرق داره منم مثل شما فکر میکردم ولی تو بیمارستان پرستاران اینجوری به بچه های اورژانسی میدادند تا صبح  تب کنترل بشه و دکتر معاینه کنه.

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
سه بار دکتر بردم ب دارو جواب نمیده این سری گفتن اگر جواب نده باید بستری بشه یه نوزاد یک ماهه دارم تو ...

شیاف دیکلوفناک خطرناکه برابچه تو بیمارستان تحت نظر پزشک درشرایط اورژانسی میزارن

اره خداروشکر الحمدلله یعنی بخدا من همش سرچ میکردم بچه های نقص ایمنی چ مشکلی دارن چ مدلی هستم باورت ک ...

وای خدا خیرت بده فقط کاش پیدا کنیم از داروخونه منم برم واسه بچه هام بخرم حتما 

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
من ایران نیستم البته. خدای من بدبختی های ما تمومی نداره اون چرا نایاب شد تولید داخله که

انتی بیوتیک و مسکن تو ایران قحطی اومده. نیست کل تهرانو گشتم عموی بچه هامم داروخونه داره ندارن

و دیگه اینکه برای بیماریهای ویروسی آنتی بیوتیک ندید سر خود بدنو ضعیف تر می‌کنه مثلا اینجا اصلا و ابدا آنتی بیوتیک تجویز نمیکند میگن برو اگه تا پنج روز تب پایین نیومد بیا. فقط استامینوفن و هیپوپروفن 

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
تازه از اورژانس رسیدیم خونه الان تبش پایینه دکتر آمپول زد ولی میترسم باز بره بالا

این ویروس تب طولانی داره پسر خودم ۶ روز تب ۴۰ درجه داشت .انهم با فاصله یک هفته دوباره مبتلا شد .ولی فرزند شما کوچیکه .حتما پیش متخصص ببر تا اگر لازمه داروی بهتری بده .درضمن حتما لباسهایش رو کم کن وبا دستمال خیس روی بدنش رو خنک کن 

تازه از اورژانس رسیدیم خونه الان تبش پایینه دکتر آمپول زد ولی میترسم باز بره بالا

بهش آبمیوه های طبیعی بده آب هویج آب سیب آب بگیر مرتب بده مایعات بدنش تامین باشه تب نمیکنه بچه