2777
2789
عنوان

تب ۴۱ درجه بچم😰😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5606 بازدید | 92 پست
نمیدونم عزیزم آخه شنیدم خطرناکه اگه دکتر داده پس مشکلی نیست

اره میدونم تازه اینم جواب نمیده 😔 این همه تب از کجا میاد نمیدونم بخدا خودمم بالا سرش شبیه جناره شدم تا حالا بیشتر از سه روز تب نداشته الان هفت روزه همینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا خیرت بده فقط کاش پیدا کنیم از داروخونه منم برم واسه بچه هام بخرم حتما 

ن هست شربت ایمونیس یعنی بخدا دو تا از بهترین دکترای شهر یزد بر بچه های من دادن وگفتند مداوم بخوره ۵ سالشه روزی ی قاشق چای خوری...حالا شوهرم هر چی دعوام میکنه بسه دیگه ولی تا قطع میکنیم ب کوچکترین باد یا سرمایی بچه سریع میگیره دوباره می‌خریم ولی ن از پارسال مواوم میدم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

تو در یخچال اگر بزاری تا ۳ ماه میشه خورد...من مداوم ب پسرم میدم روزی ۱ قاشق چای خوری ۲ ماه وخورده ای میره قیمتشم حدود ۱۰۰ تومن 

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
اره میدونم تازه اینم جواب نمیده 😔 این همه تب از کجا میاد نمیدونم بخدا خودمم بالا سرش شبیه جناره شدم ...

منم تازه بچه هام بهتر شدن تو تب سوختن هرکی منو میبینه میگه چقدر خراب شدی این آنفولانزای لعنتی همه رو درگیر کرده

نمیدونم بچت چندماه یا چندسالشه اما پسر من فک کنم ۱۱ ماهگیش بود که تبش اینقد بالارفت و بردمش بیمارستان. دقیقن همینجوری اینقد تبش بالابود که تب سنج اررور میداد.

سه روز تب کرد بدون هیچ علائمی بعدکه تبش قطع شد بدنش دونه زد. بهش میگن تب رزوئلا

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

سلام عزیزم 

اول از همه برای پایین اوردن تب اول باید  لباسهای بچه رو کم کنید  بعد استامینوفن بدین اگر پایین نیومد بعدش تن شویه کنید ک اونم با اب ولرم هست  و از گردن به پایین یک دستمال نم دار رو میکشید 

دوم مقدار استامینوفن ک باید به سی‌سی بدین  برای بچهای ۸ تا ۱۲ کیلو ۵ سیسی   که اگر کمتر بدین خب به طبع اثر گذاریش کمتر هست 

سوم اینکه شربت ایبوبروفن  رو هرگز با معده خالی به بچه ندین 

اگر استامینوفن اثر نگذاشت یک دفعه استامینوفن بدین یکدفعه بروفن  چون شربت بروفن رو کمتر از ۴ ساعت نمیشه بدیم به بچه 

در رابطه باشیاف درصورتی که  بچه بالا میاره یا خواب باشه باید از شیاف استفاده کنیم  وگرنه زیاد توصیه نمیشه