2777
2789
عنوان

تب ۴۱ درجه بچم😰😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5606 بازدید | 92 پست
ن هست شربت ایمونیس یعنی بخدا دو تا از بهترین دکترای شهر یزد بر بچه های من دادن وگفتند مداوم بخوره ۵ ...

ممنون ک عکسشم گذاشتی ان شالله بچه هات همیشه سلامت باشن عزیزم🤲🤲❤️

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تازه بچه هام بهتر شدن تو تب سوختن هرکی منو میبینه میگه چقدر خراب شدی این آنفولانزای لعنتی همه رو ...

عزیزم میشه علائم بچه هاتو بگی و تبشون تا چند درجه میرفت؟

پسر بزرگم یه روز صبح پاشد با تب شدید وناگهانی تا پنج روز تب کرد بعد سرفه هاش شروع شد به قدری سرفه میکرد که بچم کبود میشد حالت تهوع هم داشت چهارتا سرم گرفت بچم وزن کم کرد اصلا یه وضعی بود بعد اون پسرم تب کرد هنوزم گاهی سرفه میکنن  ، یعنی من ازبین رفتم این مدت 

ممنون ک عکسشم گذاشتی ان شالله بچه هات همیشه سلامت باشن عزیزم🤲🤲❤️

منون عزیزدلم آن شاالله سلامتی همراه همیشگی واولین رزق هر خونه ای باشه من پارسال خیلی ترسیده بودم دیگه فکر نیکردم پسرم نقص ایمنی داره وحشتناک بود شاید ۳ یا ۴ بار سر ماه با اینکه ما خودمون بخاطر پسرم قرنطینه کرده بودیم بازم تب میکرد وشروع میشد بعد وقتی پشت سر همچ بچه مریض شه وچرک خشک کن بگیره بدنش ضعیف تر میشه ‌...

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
منون عزیزدلم آن شاالله سلامتی همراه همیشگی واولین رزق هر خونه ای باشه من پارسال خیلی ترسیده بودم دیگ ...

مممنونم این دفعه حتما میخرم خدا کنه برا بچه ی منم تاثیر داشته باشه

نگران نباش پسرمنم ۵ روز تب داشت بستریش کردم که کاش نمیکردم ...فقط تب یه ویروسه با اب و نمک پاشویه کن از سنش بالای ۵ ساله نصف شیافت دیکلوفوناک ۱۰۰ رو بزار تب تا ۷ ساعت کنترول میکنه یه ویروسه ..بعصی ها ۵ روز بعصی ها تا ۷ روز تب شدید میکنن بعدش تازه سرفه های بد و درگیری ریه ها شروع میشه ولی دکتر ببر تا سرفه کرد چون باید اون موقع انتی بیوتیک بخورن ...دکتر ببر ازمایش بده حتما ببینن از عفونت نیست از عفونت نباشه خیالت راحت میشه

عزیزم مشکلت بچتون حل شد  پسر منم هر دوماه مریضه و تب می‌کنه درمونده شدم

واقعا سخته درکت میکنم

حواست ب تبش باشه سعی کن تقویتش کنی 

ک من سر استرس های ک بخاطر تب کشیدم بخدا کلی از موهام تو این دوسال سفید شدن درحالی ک ۲۳سالمه فکر میکردم بعد ۳۵یا۴۰سالگی موها سفید میشن

بچه ی من الان هر ماه گلوش عفونت میکنه و با کلی بدبختی و دارو خوب میشه باز ماه بعد دوباره جوری ک موقعی ک عفونت کنه خروپف میکنه 

من انواع آنتی بیوتیک انواع شربت مکمل و... رو امتحان کردم اثری نداشت یه دکتر گفت جای شلوغ نبرش هر جای نبرش و..

راست میگه هر وقت ما یه جا رفتیم چون سیستم ایمنی بچم پایینه یکی ک فاصله خیلی دور هم باشه ولی مریض باشه بچه ی منم فرداش مریضه 

الان خیلی جاها نمیرم اکثرا تو خونه ییم اینجوری کمتر مریض میشه بچه ی من مکمل براش تاثیری نداشت ولی شما امتحان کن شاید برای بچه ی شما تاثیر داشته باشه

عزیزم انشاالله که خوب میشه 

می‌دونی من نگرانم نکنه تب بچم دوره ای باشه 

آخه مگه میشه اینهمه مریض بشه و تب بکنه 

پسر من چهار و نیم سالشه منم بهش مکمل میدم ولی تاثیر خاصی ندیدم 

الان که میگی با خونه موندن بهتر شده امیدوار شدم 

عزیزم انشاالله که خوب میشه  می‌دونی من نگرانم نکنه تب بچم دوره ای باشه  آخه مگه میشه این ...

والا دکتر ب بچه منم شک کرد ک تب دوره ای یا ن بهم گفت بنویسم ک چ موقع های تب میکنه

الان بخدا بالا سرشم باز تب کرده استامینوفن ندارم مجبور شدم پروفن بدن

حالم خیلی بده وقتی بچم تب کنه داغونم میشم الان حالت تهوع دارم نمیدونم چیکار کنم انشالله بچه هامون خوب شن و دیگه تب نکنن بچه ی منم سه سالشه از چهار ماهگی این مریضی های لعنتی شروع شد و...