2777
2789
عنوان

تب کودک

1746 بازدید | 31 پست

سلام دیر وقت

ندونستم چه کنم دیگه اومدم تاپیک بزنم راهنمایی بگیرم

پسر سه سال و نیمه ام سرماخورده تب داره حدود ۳۸.۵

هر کاری کردم مختصر اومد پایین اما باز بالا رفت

شیاف و شربت استامینوفن دادم‌اثر نکرد

پاشویه و بدن شویی هم‌کردم

شربت ایبوپروفن ندارم

قرص ۴۰۰ میلی هست

میتونم بهش بدم ؟

کسی تجربه ای داره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدن شويه بايد در اب ٣٢ درجه به مدت بيست دقيقه انجام بشه. از زير گردن به پايبن. اگر پايين نمياد كه با ...

همون کارو کردم

البته نمیزاره لباساشو دربیارم مچ دست و ساق پا و  گردن رو دستمال نمدار گذاشتم که مختصر اومد پایین

گوش و پیشانی با تب سنج دیجیتالی

خوب با اون روش ۳۸.۵ دما بالایی نیست. اما مثلا اکه زیر بغل ۳۸.۵ بود اون یعنی دمای واقعی بدن بچه بالای ۳۹ درجه است. زیر ۳۹ واقعا لازم تیست کاری بکنی. تب تا جایی که بچه رو اذیت نکنه حتی مفیده ( تب کم مثل بچه شما نه اب بالا) 

همون کارو کردم البته نمیزاره لباساشو دربیارم مچ دست و ساق پا و  گردن رو دستمال نمدار گذاشتم که ...

عزیزم بچه ی منم ۳ سالشه تب کرده دیروز تا حالا بردمش دکار گفت تبش از عفونت گوشش شما بچت خدایی نکرده جاییش عفونت نداره

خوب با اون روش ۳۸.۵ دما بالایی نیست. اما مثلا اکه زیر بغل ۳۸.۵ بود اون یعنی دمای واقعی بدن بچه بالای ...

من الان برم دماسنج دیگه بیارم زیر بغل هم تست کنم

اما اگه باز بالا بود بنظرت میتونم قرص ایبوپروفن رو نصف کنم بدم بخوره

ایبو نسبت به استا تب بر قوی تر هست همیشه داشتما بدشانسی الانم که نیست

عزیزم بچه ی منم ۳ سالشه تب کرده دیروز تا حالا بردمش دکار گفت تبش از عفونت گوشش شما بچت خدایی نکرده ج ...

از سرماخوردگی هست 

دوتا بچه دیگه م هم همینجور بودن و هستن

این وسطی نسبت به اونا تبش بالاتره

همون کارو کردم البته نمیزاره لباساشو دربیارم مچ دست و ساق پا و  گردن رو دستمال نمدار گذاشتم که ...

كلا لباساش رو در بيار و بيست دقيقه تو تشت نگهش دار، و با يه ظرفي از اب تشت بريز رو بدنش و بشور. چند تا اسباب بازي هم بنداز حواسش رو پرت كنيد ، مطمئن باش پايين مياد.