2777
2789
عنوان

تب کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 31 پست
از سرماخوردگی هست  دوتا بچه دیگه م هم همینجور بودن و هستن این وسطی نسبت به اونا تبش بالاتره

واقعا این ویروس که بین بچه ها پخش شده خیلی بده خدا کمکون کنه شما اون دو بچه ی دیگتونم که مریضند چند ساله اند سیب خیلی خوبه برا تب بهشون بده آب ولرم و نمک یا سرکه سفید هم پاشویه کنی تب را پایین میاره

من الان برم دماسنج دیگه بیارم زیر بغل هم تست کنم اما اگه باز بالا بود بنظرت میتونم قرص ایبوپروفن رو ...

نمیدونم دوز محاز ایبوپروفن برای بچه به سن شما چقدره. اما اکه دماش ۳۸.۵ هه باور کن جای نگرانی نیست. من بچم مشکل قلبی داره واسه همین خیلی حساس ام روش. دکترش هم دکتر خیلی خوبیه. کلی امسال مریض شده پسرم. میدونم که ۳۸.۵ ابدا حای نگرانی نداره. ۳۹.۵ به بالاست که نگران‌ کننده میشه و باید یه فکری براش بکنی. ایشالا اصلا دمای بدن بچه به اونحا نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا این ویروس که بین بچه ها پخش شده خیلی بده خدا کمکون کنه شما اون دو بچه ی دیگتونم که مریضند چند ...

بزرگه ۱۲ 

وسطی ۳ سال و نیم

کوچیکه ۷ ماهه

دخترم که رفت مدرسه از اونجا گرفت یه ماه و نیمه همش مریضن سه تاشون

یه پامون دکتره یه پامون داروخانه

نمیدونم دوز محاز ایبوپروفن برای بچه به سن شما چقدره. اما اکه دماش ۳۸.۵ هه باور کن جای نگرانی نیست. م ...

ممنون از راهنماییت

الان تب سنج زیر بغل گذاشتم ۳۸.۲ بود

پس مراقب باشم ایشالله از ۳۹ بالا نشه

ممنون از راهنماییت الان تب سنج زیر بغل گذاشتم ۳۸.۲ بود پس مراقب باشم ایشالله از ۳۹ بالا نشه

معمولا دمای زیر بغل ۰.۸ درجه کمتر از دمای واقعی بدنه. مراقب باش. اگه دیدی نیم درجه دیگه تبش بالا رفت حتما همسرت رو‌بفرست بره شربت ایبوپروفن بگیره برای بچه

سلام عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟من تجربه ای مثل چندسال پیش شما دارم ازتون کمک میخوام.دخترم رو تو۲۷هفتگی بخاطر کنده شدن جفت و زایمان زودرس از دست دادم.میخوام مجدد باردار بشم.دکتر خوب سراغ داری بهم معرفی کنی؟کی میتونم اقدام کنم.ممکنه مجدد این اتفاق نحس برام بیافته؟

چقدر خوشحالم براتون که بعدازاون اتفاق تلخ دوتا کوچولوی دیگه به دنیا آوردید و دیگه دکولمان پیش نیومد.خیلی حال روحیم خرابه.لطفا راهنماییم کن و برام دعا کن.حال پسر۶سالمم خرابه

[QUOTE=257361818]بزرگه ۱۲  وسطی ۳ سال و نیم کوچیکه ۷ ماهه دخترم که رفت مدرسه از اونجا گرفت یه ماه و نیمه ه 

بهشون رب عناب بده هر عفونتی تو لوزه گوش سینه گلو باشه میبره حتی سرمام بخورن همینه داروش اگه میدی بگم چطوری درست کنی

عزیزم بچه ی منم ۳ سالشه تب کرده دیروز تا حالا بردمش دکار گفت تبش از عفونت گوشش شما بچت خدایی نکرده ج ...

رب عناب بهش بده عفونت گلو گوش لوزه سینه همه رو میبره تا ۴۰ روز اگه سابقه بیشتره مثلا دوماه بده اگه میدی بگم چطوری درست کنی

بگو عزیزم

۲۵۰ عناب تازه رو اب بجوشون مقدار اب در حدی باشه عناب له له بشه از صافی رد کن پوست و هسته بمونه گوشته رو دوباره رو حرارت ملایم بذار غلظت بگیره مثل رب گوجه سرد بشه تو یخچال بذار هر روز سه وعده هر وعده ی قاشق مرباخوری بده تا۲۰ دقیقه هم چیزی روش نخوره حتی اب اگه میتونه بلده مزه مزه کنه بیشتر اثر کنه فقط عناب و از شخص مطمین بگیر تازه باشه ن اینکه کهنه و تازه رو قالب کنه چون کهنه هیچ اثری نداره عناب نهایت ی ساله هم تازه اس اون دکتر گیاهی اینطوری گفت . ی روزم قطع نکن اولاش خلطهای سینه بیشتره بعد کم کم بهتر میشه ولی تا ۴۰ روز رو کم کم ادامه بده فکر نکنی خلط نیست پس خوب شده واسه پسر منکه مریض نبود شروع کردم حالت سرماخوزدگی گرفت