2777
2789
عنوان

بارداری و سرما خوردگی

68 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان شبتون بخیر

دوستان من من باردارم دو ماهمه، بعد دو سه روزه سرما خوردم،از ابریزش بینی خوابم نمیبره اصن دارم دیوونه میشم قرصم که نمیتونم بخورم شما راه درمانی سراغ دارین؟

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

منم سرماخوردم باردارم نوش باید بستری بشم ترسیدم از کرونا نرفتم بهتره سوپ ابمیوه اینا بخوری حموم گرمم خوبه واست 

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سرماخوردم باردارم نوش باید بستری بشم ترسیدم از کرونا نرفتم بهتره سوپ ابمیوه اینا بخوری حموم گرمم ...

من خیلی مایعات خوردم خداروشکر امروز خیلی بهتر بودم 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
دیگه تحمل کن دوسه روز دیگه خودش بند میاد فقط تند تند برو تخلیه کن که میکروب‌ها خارج بشن،لیمو شیرین و ...

مرسی عزیزم پس چاره ای نیست جز تحمل

مرسی عزیزم پس چاره ای نیست جز تحمل

مطمئنی سرماخوردگیه؟؟؟؟آخه من ازاول بارداریم تاروززایمان آبریزش بینی داشتم همش فکرمیکردم سرماخوردم ولی آلرژی بارداری بودبعدزایمانم یهوخوب شد

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
مطمئنی سرماخوردگیه؟؟؟؟آخه من ازاول بارداریم تاروززایمان آبریزش بینی داشتم همش فکرمیکردم سرماخوردم ول ...

بله دوسه روزه بد افتادم از سرفه و ..کلی اذیت شدم ولی امروز بهتر بودم شکر خدا

بله دوسه روزه بد افتادم از سرفه و ..کلی اذیت شدم ولی امروز بهتر بودم شکر خدا

خب پس همون مایعات گرم بخورواستراحت کن لیموشیرین هم زیادبخوران شاالله زودخوب میشی💖

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
خب پس همون مایعات گرم بخورواستراحت کن لیموشیرین هم زیادبخوران شاالله زودخوب میشی💖

ممنون عزیزم چشم