neewmami مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 1283 عنوان بارداری و سرما خوردگی 68 بازدید | 9 پست سلام عزیزان شبتون بخیردوستان من من باردارم دو ماهمه، بعد دو سه روزه سرما خوردم،از ابریزش بینی خوابم نمیبره اصن دارم دیوونه میشم قرصم که نمیتونم بخورم شما راه درمانی سراغ دارین؟ و اگر بر تو ببندد همه رهها و گذرها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا 1401/08/12 | 02:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anish_moon عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 2065 منم سرماخوردم باردارم نوش باید بستری بشم ترسیدم از کرونا نرفتم بهتره سوپ ابمیوه اینا بخوری حموم گرمم خوبه واست 🌿💫رفیق!خداحتمایههدفبرایرَنجِت.یهدلیلبرایمُشکلاتِتویهپاداشبرایباایمانبودنتدرنظرداره:)♥️
کلیلهودمنه عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 7237 دیگه تحمل کن دوسه روز دیگه خودش بند میاد فقط تند تند برو تخلیه کن که میکروبها خارج بشن،لیمو شیرین وهم خوبه شلغم بخور
neewmami مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 1283 منم سرماخوردم باردارم نوش باید بستری بشم ترسیدم از کرونا نرفتم بهتره سوپ ابمیوه اینا بخوری حموم گرمم ... من خیلی مایعات خوردم خداروشکر امروز خیلی بهتر بودم و اگر بر تو ببندد همه رهها و گذرها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
neewmami مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 1283 دیگه تحمل کن دوسه روز دیگه خودش بند میاد فقط تند تند برو تخلیه کن که میکروبها خارج بشن،لیمو شیرین و ... مرسی عزیزم پس چاره ای نیست جز تحمل و اگر بر تو ببندد همه رهها و گذرها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
khanoomgool عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 17623 مرسی عزیزم پس چاره ای نیست جز تحمل مطمئنی سرماخوردگیه؟؟؟؟آخه من ازاول بارداریم تاروززایمان آبریزش بینی داشتم همش فکرمیکردم سرماخوردم ولی آلرژی بارداری بودبعدزایمانم یهوخوب شد ❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
neewmami مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 1283 مطمئنی سرماخوردگیه؟؟؟؟آخه من ازاول بارداریم تاروززایمان آبریزش بینی داشتم همش فکرمیکردم سرماخوردم ول ... بله دوسه روزه بد افتادم از سرفه و ..کلی اذیت شدم ولی امروز بهتر بودم شکر خدا و اگر بر تو ببندد همه رهها و گذرها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
khanoomgool عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 17623 بله دوسه روزه بد افتادم از سرفه و ..کلی اذیت شدم ولی امروز بهتر بودم شکر خدا خب پس همون مایعات گرم بخورواستراحت کن لیموشیرین هم زیادبخوران شاالله زودخوب میشی💖 ❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
neewmami مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 1283 خب پس همون مایعات گرم بخورواستراحت کن لیموشیرین هم زیادبخوران شاالله زودخوب میشی💖 ممنون عزیزم چشم و اگر بر تو ببندد همه رهها و گذرها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا