یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خودت قدت کوتاهه بعد به ۱۷۳ میگی کوتاه ؟ قدش نه کوتاهه نه بلند متوسطه و نرمال ضمن اینکه باید با هم تناسب داشته باشین ،،، لابد میخوای قدش ۲ متر باشه و تو هم تا سر ناف شوهرت باشه قدت
مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
خودت قدت کوتاهه بعد به ۱۷۳ میگی کوتاه ؟ قدش نه کوتاهه نه بلند متوسطه و نرمال ضمن اینکه باید با هم تن ...
چنین چیزی نگفته چرا به ادم حمله میکنین گفتم خوشگله ولی قدش بلند بلند نیست
اتفاقا اگر خوشگل قد بلند بود که حتما رد میکردم چون زنا بیشتر دنبال قدن نه خوشگلی احتمال اینکه مخش رو میزدن بالا بود
بعدش هم هیچ اشکالی نداره زن زا مزد خیلی بلندتر هرچند سلیقه من نبست ولی چه اشکال داره اتفاقا مردای قد بلند خییلیاشون زن های قد کوتاه دوست دارن و باهاشون اوکین من اطرافم از من کوتاهترن شوهراشون بلندن
توی شهرهای کوچیک بد نمیدونن اینو؟ ممکنه بعدا خانوادش یا خودش مسخره کنن؟ ممکنه بعدا بگه جوون میخوام ...
نه بابا غلط کردن الان که میدونند چرا اومدن خواستگاری اگر براشون مهمه نمیومدن کسی که مجبور شون نکرده اطرافیانم خیلی ها هستن که چند سال از شوهرشون بزرگترن ولی مشکلی پیش نیومده