سلام دوهفتس یه چیز سفتی تو سینم دراومده فشارش دادم یکم شیراومدامروز رفتم معاینه دکتر عمومی گفت توده تو سینه داری احتمالا خوش خیم وبدخیمو سونو مشخص میکنه کسی بوده اینطوری خیلی نگرانم
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منم توده دارم اصلا دست نزن بهش من رفتم سونو خداروشکر خوشخیمه توده فیبروادنوم هیچ خطری نداره ولی خیلی بزرگ میشه مخصوصا اگه تغذیه رعایت نشه واسه من الان خیلی بزرگ شده باید عمل کنم
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
منم توده دارم اصلا دست نزن بهش من رفتم سونو خداروشکر خوشخیمه توده فیبروادنوم هیچ خطری نداره ولی خیلی ...
وای ایشالا زودخوب بشی
عزیزم دوست منم بود میگفت توده ی دوران شیردهیه که مونده و اینا دارو داره میخوره حتما برو سونو ان ...
ایشالا دعا کن