2777
2789
عنوان

توده سینه

246 بازدید | 25 پست

سلام دوهفتس یه چیز سفتی تو سینم دراومده فشارش دادم یکم شیراومدامروز رفتم معاینه دکتر عمومی گفت توده تو سینه داری احتمالا خوش خیم و‌بدخیمو سونو مشخص میکنه کسی بوده اینطوری خیلی نگرانم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو سونو

اینجا کسی علم غیب نداره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

عزیزم دوست منم بود

میگفت توده ی دوران شیردهیه

که مونده و اینا

دارو داره میخوره

حتما برو سونو

انشالله همینه با دارو رفع میشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

منم توده دارم اصلا دست نزن بهش من رفتم سونو خداروشکر خوشخیمه توده فیبروادنوم هیچ خطری نداره ولی خیلی بزرگ میشه مخصوصا اگه تغذیه رعایت نشه واسه من الان خیلی بزرگ شده باید عمل کنم 

چندسالته

33

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
منم توده دارم اصلا دست نزن بهش من رفتم سونو خداروشکر خوشخیمه توده فیبروادنوم هیچ خطری نداره ولی خیلی ...

وای ایشالا زودخوب بشی

عزیزم دوست منم بود میگفت توده ی دوران شیردهیه که مونده و اینا دارو داره میخوره حتما برو سونو ان ...

ایشالا دعا کن

2790
2778
2791
2779
2792