2821
2789
عنوان

توده سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 25 پست
متخصص زنان باید بری یا جراح عمومی

فردابرم‌ سونو بعد میرم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
منم توده دارم اصلا دست نزن بهش من رفتم سونو خداروشکر خوشخیمه توده فیبروادنوم هیچ خطری نداره ولی خیلی ...

من ۵ سانت بود که عمل کردم منم فیبروادنوم داشتم.عملت با چه روشیه منظورم اینه که میخواد برش بزنه یا هاله دورسینه رو برمیداره از اون طریق توده رو درمیاره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۵ سانت بود که عمل کردم منم فیبروادنوم داشتم.عملت با چه روشیه منظورم اینه که میخواد برش بزنه یا ها ...

گفت اگه خوش خیم باشه برش میزنن

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
جای نگرانی نیست بد خیم ها معمولا تو این سن خودشون رونشون نمیدن ممکنه فیبروم یاکیست ساده باشه نگران ن ...

ان شالله فردابرم سونو ببینم چی میگه

من ۵ سانت بود که عمل کردم منم فیبروادنوم داشتم.عملت با چه روشیه منظورم اینه که میخواد برش بزنه یا ها ...

نمیدونم عزیزم هنوز نرفتم واسه عمل چون میخوام همزمان ماموپلاستی هم انجام بدم دنبال دکتر خوب میگردم 

واسه شما چه روشی بود؟

سلام عزیزم توده حس میکردی ینی؟ منم ۴ ماهه بچمو از شیر گرفتم از دیروز یه چیز سفت تو سینه راستم حس میک ...

سلام گلم ازمن توده نبود گفت شیر مونده داخلشو عفونت کرده فعلا دارو داده بخورم و برم سونو و برم پیش دکتر تاببینم باید چیکارکنم