2777
2789
عنوان

باردارم 🙂💔

707 بازدید | 37 پست

بچ ها  نزدیک ی ماهه فهمیدم باردارم🙂💔شوهرم میگه باید سقطش کنی فعلا بچه زوده برامون🙂 امروز اومد گف تا یه هفته دیگ سقطش نکنی انقدری میزنمت ک خودش سقط شه🙂💔 ولی من میخوام نگهش دارم 

نظرتون چیه😭

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

زنگ برن به ختنوادش بگو این به لچه خودش رحم نمیکنه به من رحم میکنه فردا

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منو همسرم انتظار همچین روزی رو میکشیم 💔

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
😭💔من عاشق بچمم

مبارک باشه خدابراتون حفظش کنه عزیزم.مادرشدنت مبارک🌹🌹🌹🌹🌹

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
چندسالتونه چند وقت از ازدواجتون میگذرع  چرا میگه زودع

من ۲۳ اون ۲۵ 

۳ ساله ازدواج کردیم

نمیدونم کلا با بچه ها جور نی💔

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️