2777
2789
عنوان

باردارم 🙂💔

702 بازدید | 37 پست

بچ ها  نزدیک ی ماهه فهمیدم باردارم🙂💔شوهرم میگه باید سقطش کنی فعلا بچه زوده برامون🙂 امروز اومد گف تا یه هفته دیگ سقطش نکنی انقدری میزنمت ک خودش سقط شه🙂💔 ولی من میخوام نگهش دارم 

نظرتون چیه😭

در دنیایی که مردمان شهر  عصا را از کور میدزدیدند منِ خوش باور ب دنبال محبت بودم:)

زنگ برن به ختنوادش بگو این به لچه خودش رحم نمیکنه به من رحم میکنه فردا

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منو همسرم انتظار همچین روزی رو میکشیم 💔

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
😭💔من عاشق بچمم

مبارک باشه خدابراتون حفظش کنه عزیزم.مادرشدنت مبارک🌹🌹🌹🌹🌹

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
چندسالتونه چند وقت از ازدواجتون میگذرع  چرا میگه زودع

من ۲۳ اون ۲۵ 

۳ ساله ازدواج کردیم

نمیدونم کلا با بچه ها جور نی💔

در دنیایی که مردمان شهر  عصا را از کور میدزدیدند منِ خوش باور ب دنبال محبت بودم:)