2777
2789
عنوان

باردارم 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 37 پست
طبیعیه من هفت سال خونه دارم تازه چندماهه شوهرم میلش کشید اما فشار مالی زیادع مردا همونقدر ک یه خانوم ...

از نطر مالی هیچگونه مشکلی ندارع خبر مرگش انقد مال و اموال دارع پدرش ک اصن غصه روزگارو نمیخوره 

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

نمیتونم خانوادش خیلی پشتشن اگ بفهمن اینطوری گفته حتما پشتیبانیشو میکنن

استاتر واقعا متاسف شدم برات 

چقدر عوضین🥲

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم برو دکتر زنان بگو میخوام برم قرص بگیرم برا سقط و...،بعد ب دروغ بگو دکتر گفته اگ بخوام سقطش کنم ...

اتفاقا بهش گفتم میدونی سقط چه مشکلاتی دارع؟ ممکنه خداع دیگه هیچوقت بهمون بچه ندع

گف مشکلی نی نیاز به بچه دادن خدا نداریم نده ک چه بهتر دوتایی زندگیمونو میکنیم😔💔

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

استاتر واقعا متاسف شدم برات  چقدر عوضین🥲

خیلی😔گیر یه خانواده وحشی افتادم 

از نطر مالی هیچگونه مشکلی ندارع خبر مرگش انقد مال و اموال دارع پدرش ک اصن غصه روزگارو نمیخوره 

خبر مرگشم ک اومد ولی تو تاپیک اخرت گفتی 27سالس اینجا گفتی 25 راس میگن دروغ میگی جم کن تاپیک اخرتو وگرنه حقت اینه اونجا آبروت رو ببرم