2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنید

61 بازدید | 8 پست

حالم خیلی بده دستم به دامنتون کمکم کن.من یه مامان بی تجربه هستم که با بچم به مشکل خوردم.پسر من ۱۰ماهشه قد ۷۵ و وزن ۹/۵کیلو.از اول شیرخشکی بود.۶ماهه که شد من غذا کمکی شروع کردم بیشتر مواد غذایی رو با تست بهش دادم و میخورد حتی این اواخر ۳وعده غذا و ۴وعده شیر بهش میدادم و اوکی بود.الان دوماه فقط شیر میخوره واسه غذا دهنشو قفل می‌کنه همه راه امتحان کردم تنوع غذایی یا بزارم جلو خودش یا شیر کمتر بدم و فاصله بندازم با غذا ولی جواب نمیده.۶تا دندون داره ولی چیزی بهش بدم عوق میزنه نمیجویه.بخدا آرزوم شده غذا خوردن این بچه.چه کنم؟هبچکس ندارم کمکم کنه همه میگن خوب میشه
الان روزی ۴وعده ۷پیمانه ای بهش میدم و شیر شب هم از ۷ماهگی قطع کردم.عصبی شدم نمی‌دونم چه کنم

غذارو خوشمزش کن ، بگرد ببین کدوم غذاروبیشتر دوست داره  ببین رفلکس معده اینا نداره  در کل ...

فقط ماست و نون خالی دوست داره😞الان وزن گیریش کم شده چون شیر دیگه سیرش نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فامیل منم دقیق همین بود . دهنش موقع غذا قفل بود هیچی نمیخورد بردنش پیش یه متخصص خوب ، گفت غذای خوشمزه و ناچارا با ادویه براش درست کن 

اونم خیلی لاغر بود و اصلا به سنش نمیخورد 

اما از شیر گرفتش همه چیز درست شد 

شما فریبش بدید ، مثلا ماست دوست داره 

اول بهش یه قاشق ماست بدین ، بعد یه قاشق برنج ، بازم ماست

❌❌ لایک و درخواست دوستی ممنوع ❌❌

رفلکس داره باید بیشتر غذای جامد بخوره تا خوب بشه

فامیل منم رفلکس داشت ، برا رفلکس دکتر دارو داد چیزی شبیه دونه های ریز رنگی بود ، اونو میخورد خوب بود ، چون اون شیرش هم بالامیاورد

بعده یه مدت رفلکسش خوب شد ، اما هرازگاهی با اسهال و استفراغ میومد سراغش که خیلی جدی نبود

❌❌ لایک و درخواست دوستی ممنوع ❌❌

سلام دختر یکی از آشناها .کارش بود فقط ماست خوردن .و شیر خشک خوردن .دکتر گفته بود چهار نفر بگیر پودر کن داخل ماست حداقل اون رو بخوره.الان دوازده سیزده سالشه .آنقدر تپل هست که باید رژیم بگیره .فکرش نرو درست میسه