2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 10609 بازدید | 133 پست
زائده زگیل؟ چند وقته مبتلا هستین؟

عزیزم من نمیدونم اصلا زگیل بود یا چی 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 
ایرانم کم کم داره راه میفته واکسن برای دخترا،شما از شوهرتون گرفتین یا راههای دیگه هم برای انتقال هست ...

والا من نمیدونم. چون من او تایم لیزر هم می رفتم. و البته همسرم  با دوستاش خونه مجردی هم داشت . البته که به بهانه همین موضوع راضی شد به جدایی . ولی واقعیت اینه که من هنوز نمیدونم چطور مبتلا شدم .

تازه وارد نیستم . این سومین کاربریمه . حکایت زبون سرخ و سر سبز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من یه تاپیک چندوقت پیش دیدم

تجربه و درمانشو گفته بود

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
اسی من یه تاپیک چندوقت پیش دیدم تجربه و درمانشو گفته بود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2372293/پربازدید-بشه-لدفن-محض-اطلاع-رسانی-و-درمان?page=1

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

یا خدا اسید چیه خانم یکم ب عقلت فشار بیاااااارر اسید چ کوفتیه مخاط و پوست رو میترکونههه درمان این بیماری باید از ریشه باشه اسیددد چیههههههههههه

برو یه دکتر دیگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ

یا خدا اسید چیه خانم یکم ب عقلت فشار بیاااااارر اسید چ کوفتیه مخاط و پوست رو میترکونههه درمان این بی ...

واقعا منم بار اولمه میشونم مگه میشه با اسید یه درصد فک کن بزنه اونجاتو داغون کنه بعد اونوقت میخای چیکار کنی اسی

💔

زگیل تناسلی یا همون ویروس hpv

دو نوع داره hayrisk و low risk

از نظر ابطلاع به سرطان با هم متفاوت هستند و در دو گروه کم خطر و پرخطر قرار می‌گیرند در کل بیش از ۳۰ تیپ داره

کسی که مبتلا باشه لزوما زگیل نمیزنه فقط در یک نوع زگیل میزنه. در بقیه مواقع ناقل بی علامت هست

کسی که مبتلا هست باید هر ۶ ماه تست پاپ اسمیر و هر سال تست hpv انجام بده

در بیشتر مواقع وقتی که آنتی بادی بدن بالا باشه ویروس خود به خود ار بدن پاک میشه

کسانی که به ویروس مبتلا هستند نسبت به یه فرد عادی حساس تر هست و تست پاپ اسمیر رو بیشتر انجام میده در نتیجه اگه تغییراتی توی بافت دهانه رحم به وجود بیاد نسبت به یه فرد عادی که دیر به دیر چکاپ میشه زود تر متوجه میشه

اگر بافت رحم آسیب ببینه دکتر به صورت مخروطی بافت آسیب دیده رو خارج میکنه

خیلی نگران نباشید حتی اگر کسی مبتلا بشه و از نوع ریسک بالا هم باشه و ویروساز بدنش خارج نشه احتمال سرطان زیاد نیست و با چکاپ به موقع می‌توان جلوی هر اتفاق بدی را گرفت

هم کم خطر داشتم هم پر خطر . بله احتمال دفع ویروس هست . من چند سال زندگی برام کابوس بود. ولی الان دیگ ...

الان متاهلی عزیزم؟

فکر نکنم با این بیماری بتونم تا آخر عمر ازدواج کنم

یا خدا اسید چیه خانم یکم ب عقلت فشار بیاااااارر اسید چ کوفتیه مخاط و پوست رو میترکونههه درمان این بی ...

رفتم دکتر و با اسید سوزوند عزیزم

درد زیادی نداشت و خدا رو شکر هیچ مشکلی پیش نیومد و زائده هام هم با دوجلسه اسید افتادن همش

الان متاهلی عزیزم؟ فکر نکنم با این بیماری بتونم تا آخر عمر ازدواج کنم

بله عزیزم .

ببین این فکر و خیال هات خیلی طبیعیه . من قششششنگ متوجه حالت هستم. ولی مطمئنم که با رعایت هایی که گفتم و نداشتن استرس و همین دارو هایی که میخوری خوب میشی. 

یکم به خودت مسلط باش. میدونی امار این ویرووس چقدر توی همه جوامع بالاست؟ اگر همه بخوان مثل شما انقدر خودشون رو اذیت کنن که دیگه واویلاس. 

فقط هوای خودت رو داشته باش و به خودت همه جوره برس.

تازه وارد نیستم . این سومین کاربریمه . حکایت زبون سرخ و سر سبز
بله عزیزم . ببین این فکر و خیال هات خیلی طبیعیه . من قششششنگ متوجه حالت هستم. ولی مطمئنم که با ...

یه سوال دیگه میتونم بپرسم؟؟ ببخشید عزیزم

اینجور ک متوجه شدم شپا ویروس رو از همسر سابقت گرفتی و الان مجدد ازدواج کردی...اگ اینطوره ویروس رو الان ب همسرت منتقل نکردی؟ ایشون نگرفتن؟

ببخشید عزیزم چون خودم خیلی استرس این موضوعو دارم میپرسم