2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 10609 بازدید | 133 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من یک ماهه شروع کردم یه دوره ۶ ماهه باید مصرف بشه

ببخشید منم به تازگی پاپ اسمیر دادم دکترم گفت مشکوکه حالا اچ پی وی دادم منتظر جوابشم خیلی استرس دارم برا شما از چه تیپی بود

ببخشید منم به تازگی پاپ اسمیر دادم دکترم گفت مشکوکه حالا اچ پی وی دادم منتظر جوابشم خیلی استرس دارم ...

من اچ پی وی تایپینگ نشدم عزیزم

ولی تو نتیحه کلپوسکوپیم زده های ریسک

نه عزیزم دردی نداره...در حد یه سوزش کوچیک یکم از اون چیزی کعه بهش مشکوکی رو ورمیدارن

کجا نمونه برداری میکنن؟مشهدی شما؟

بمن نگفتن چرا فقط ازمایش اچ پی وی گفتن انجام دادم منفی شد ولی همچنان زگیل درمیارم 

شما درنیاوردی دیگه؟

بر ما گذشت آنچه نباید میگذشت
کجا نمونه برداری میکنن؟مشهدی شما؟ بمن نگفتن چرا فقط ازمایش اچ پی وی گفتن انجام دادم منفی شد ولی همچ ...

همون مطب جراح انجام میدن...عزیزم اطلاعی ندارم دوباره برو دکتر برای اینکه چرا بازم درمیاد

زگیل نبوده

واقعا یه دونه باشه زگیل نیست؟🥺من یه دونه دارم اندازشم ثابته مدامم ژیلت استفاده میکنم متاسفانه البته هم پیش ماما رفتم که رفتار بدی داشت ولی دکتر زنان رفتم دید گفت چیزی نیست خطری نداره برای زیبایی میتونی برش داری اندازه یه نخوده خیلی ساله هست ولی خب باز استرس داشتم

بله عزیزم . ببین این فکر و خیال هات خیلی طبیعیه . من قششششنگ متوجه حالت هستم. ولی مطمئنم که با ...

ببخشید یه سوال داشتم، من رابطه جنسی داشتم امروز و محافظت نشده بود اما آخر رابطه دیدم که زائده ای مثل زگیل داره و از وقتی اینو دیدم دارم دیوونه میشم... چیکار کنم الان 😭

دکتر میر حسین کاظمی:

درمان قطعی زگیل تناسلی :

سریع ترین و بهترین روش درمان زگیل تناسلی 

زگیل تناسلی یکی از بیماری های مقاربتی است که در دراز مدت احتمال تبدیل به سرطان را دارد.

اما درمان آن به سبک دکتر میر حسین کاظمی به راحتی میتواند اتفاق بیافتد.

جهت مشاوره و شروع درمان تماس بگیرید:

09367461816

آره منم مبتلا شوم متاسفانه🥹🥹خودمم خیلی میترسم 

خوب میشی عزیزم

خواستی آیدی تلگرامتو بده لینک گروه و کانال رو بهت بدم...خیلیا دفع کردن فقط با سبک زندگی سالم

یعنی رژیم غذایی سالم و ورزش

من و همسرم زگیل تناسلی داشتیم همسرم روی زبانش هم زگیل زده بود سه مدل پر خطر داشتیم و چهار مدل کم خطر که خیلی وقت هم بود هر کاری میکردیم جواب نمی گرفتیم یه دکتر طب سنتی بود که حدود یک سال تحت درمانش بودیم و کامل درمان شدیم پیج اینستاگرام ایشون هم omr-afza بود

2827
2791
2779
2792