2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 10609 بازدید | 133 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من از خوزستان اومدم تهران پیش خانم دکتر عاطفه الهویی نظری خیلی تعریفشون رو تو سایت هادیده بودم

برای منم کرایو انجام دادن گفتن ضایعه ها ازبین میرن و ویروس با تقویت ایمنی بین 6ماه تا 2سال طول میکشه ازبین بره  

خانم دکتر خیلی مهربون و کلی روحیه بهم دادن کلا استرس ام ازبین رفته وکارشون عالی بود الان زگیلام ازبین رفتن و برنگشتن 

من مبتلا شدم ببین ویروس از بدن خارج نمیشه باهات هست تا آخر عمر ولی اگه علایم رو درمان نکنیم واکسن ها رو نزنی احتمال ابتلا به سرطان هست سه دوز واکسن باید بزنی من خودم دو دوززدم و اینکه برای درمانش از پلاسما استفاده یک دستگاه به نام پلاسما هست من خودم قبل عید این کار رو انجام دادم بیست روز طول می کشه تا زخم ها خوب بشه . بعد از درمان باید سیستم ایمنی بدنت رو قوی نگه داری چون اگه ضعیف بشه یا خیلی ناراحت بشی احتمال اینکه دوباره زگیل برگرده هست .

من مبتلا شدم ببین ویروس از بدن خارج نمیشه باهات هست تا آخر عمر ولی اگه علایم رو درمان نکنیم واکسن ها ...

امکان دفع ویروس وجود داره عزیزم....مخصوصا برای کسانی که زیر ۳۰ سال هستن...کسانی در معرض روابط جنسی متعدد نیستن یعنی به اصطلاح مولتی پارتنر نیستن....کسانی که داروهایی مثل پاورفیت...هگزایم و سایر مکمل های سیستم ایمنی رو مصرف میکنند و....

البته امکان اینکه ویروس پایدار بشه در بدن هم هست

ولی در اکثر موارد طی دو سال ویروس از بدن دفع میشه

اسی جان شما چیکار کردی منم چندتا ضایعه در اوردم رفتم دکتر میگه زیگیله ازمایش دادم چند روز دیگه جوابش ...

اولا ان شاالله تشخیص پزشکت اشتباه باشه و زگیل نباشه

اگر هم جوتب آزمایشت اومد و زگیل بود هول نشو

قدم اول زگیل هات رو بسوزون یا با اسید یا کرایو(لیزر امکان عود رو بیشتر میکنه ترجیحا لیزر نرو)

دوم اگر جواب آزمایشت نشون داد از نوع های ریسکش مبتلا هستی حتما کلپوسکوپی انجام بده تا ببینی وضعیت دهانه رحمت چجوریه

سوم واکسن گارداسیل بزن

چهارم داروهای تقویت سیستم ایمنی مثل پاورفیت..هگزایم و ایمیونیس مصرف کن

پنجم ورزش و رژیم غذایی مناسب

امکان دفع ویروس وجود داره عزیزم....مخصوصا برای کسانی که زیر ۳۰ سال هستن...کسانی در معرض روابط جنسی م ...

عزیزم من خیلی دکتر زنان رفتم سنمم زیر سی هست ولی همه اشون به اتفاق گفتن که ویروس از بدن بیرون نمیره ویروس هست فقط با تقویت سیستم ایمنی بدن فعالیتش کم میشه تا علائم نشون نده و ایجاد سرطان نکنه حالا نمی‌دونم شما بر چه اساسی می کنی ولی خوب خدا کنه حرفتون درست باشه .منم از خدامه کلا نابود بشه .

ممنون که جواب دادی خودت چیکار کردی؟اسید زدی؟ و اینکه من سرکه سیب میزنم فقط پوست اطرافش سفید میشه و س ...

عزیزم سرکه از بین نمیبره

من کوتر کردم...کرایو کردم....اسید استفاده کردم

هر ۳ تا روش هم جواب بود

ممنون که جواب دادی خودت چیکار کردی؟اسید زدی؟ و اینکه من سرکه سیب میزنم فقط پوست اطرافش سفید میشه و س ...

عزیزم سرکه از بین نمیبره

من کوتر کردم...کرایو کردم....اسید استفاده کردم

هر ۳ تا روش هم جواب بود

اتفاقا به منم متخصص زنان این حرف رو زد که ویروس دفع میشه

نمیدونم به خدا به من که دکتر گفت نمیشه میشه لطفا اسم داروهاتون رو بگین که دکتر داده گفته دفع میشه منم استفاده کنم . ممنون