2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 10609 بازدید | 133 پست
نه عزیزم . من نسوزوندمشون . اصلا زائده نداشتم. توی آزمایش سالانه پاپ اسمیرم مشخص شد مبتلا هستم.  ...

تایپ پرخطر یا کم خطر داشتی؟

به من گفتن با این داروها احتمال دفع ویروس از بدن هست

..ممکنه ب نظرت؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نگران نباش 

سبزیجات فراوان 

ورزش 

آب زیاد 

میوه جات 

استرس ممنوع 

تقویت سیستم ایمنی 

خواب کافی 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 
حالت رو میفهمم . منم 10 سال پیش حال تو رو داشتم. اصلا همین موضوع باعث شد جدی به طلاق فکر کنم و با هم ...

ایرانم کم کم داره راه میفته واکسن برای دخترا،شما از شوهرتون گرفتین یا راههای دیگه هم برای انتقال هست؟مثل استخر عمومی و نمیدونم اپیلاسیون و ...یا خودبخود یکی ویروس رو بگیره؟؟

زائده ها ک از بین میرن دنبال اینم ویروس از بدنم دفع بشه خدا کنه ک بشه

ببین بستگی به ژنتیک بدنت داره 

بعضیا میگیرن و‌خود به خود از بین میره 

منم پارسال چند تا ضایعه داشتم متوجه شدم خاروندمش خیلی سوزش داشت و در کمال تعجب بعد از حدود ۱۰شبی  دوباره چک کردم دیدم اثری از ضایعه نیس 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 
تایپ پرخطر یا کم خطر داشتی؟ به من گفتن با این داروها احتمال دفع ویروس از بدن هست ..ممکنه ب نظرت؟

هم کم خطر داشتم هم پر خطر . بله احتمال دفع ویروس هست . من چند سال زندگی برام کابوس بود. ولی الان دیگه کلا این موضوع رو فراموش کردم. فقط سالی یکبار میرم پاپ اسمیر . خدا رو شکر همه چیز رو به راهه . البته که ویروس در بدنم هست  که مهم نیست . چون تا وقتی فعالیت های غیر عادی نداشته باشه که منجر به سلول های سرطانی بشه مشکلی پیش نمیاد. 

قشنگم استرس نداشته باش. دارو هات رو بخور. اگر اهل سیگار یا قلیون هستی بزار کنار. شب بیداری و کافئین زیاد و... خلاصه که سعی کن از بدنت مراقبت کنی. 

نگران نباش .

تازه وارد نیستم . این سومین کاربریمه . حکایت زبون سرخ و سر سبز