2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 10609 بازدید | 133 پست
دونه هاش کم کم زیاد میشه وگرنه دونه هاش کوچیک نیست که بزرگ بشه تعدادش زیاد میشه

خب من الان سه روزه یه دونه زده بعد یه دفعه کوچیکه یه دفعه بزرگ میشه البته ن خیلی بزرگ یه دفعه هم اومد 

ویروس تا آخر عمر توی بدن میمونه؟ راهی هست که ویروس از بدن خارج بشه؟

ببین ویروس ساختارش با باکتری و میکرب متفاوته . میتونه سالها مخفی و غیر فعال بمونه. و اگر شرایط براش فراهم بشه بروز پیدا کنه.

ولی جای نگرانی نیست . تو فقط بدنت رو تقویت کن. فکر کن ویروس یه زندانی حبس ابده که باید تو زندان بمونه . کافیه به نگهبانا ابزار و اسلحه برای مقابله بهش بدی. 

بدن بسیار هوشمنده . اگر ازش مراقبت کنی اون هم ازت مراقبت میکنه.

تازه وارد نیستم . این سومین کاربریمه . حکایت زبون سرخ و سر سبز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دیروز که فهمیدم هزاربار ب خودکشی فکر کردم

حالت رو میفهمم . منم 10 سال پیش حال تو رو داشتم. اصلا همین موضوع باعث شد جدی به طلاق فکر کنم و با همین بهونه بتونم جدا بشم . 

ولی اصلا نگران نباش . فقط مرتب چک اپ کن. استرس نداشته باش . بدنت رو تقویت کن. سعی کن با مدیتیشن یا یوگا آرامش ذهنت رو برگردونی . 

این عارضه انقدرررررررر شایعه که الان جز واکسن های عمومی دخترا نوجوون توی کشور های پیشرفته است.

حالت رو میفهمم . منم 10 سال پیش حال تو رو داشتم. اصلا همین موضوع باعث شد جدی به طلاق فکر کنم و با هم ...

تو این ۱۰ سال چند بار عود کرده ویروست؟

هنوز ویروس توی بدنت هست یا کامل از بین رفته؟

تو این ۱۰ سال چند بار عود کرده ویروست؟ هنوز ویروس توی بدنت هست یا کامل از بین رفته؟

ویروس توی بدنم از بین نرفته. توی چک اپ های سالیانه ام هست . ولی همون طور توی سوش های کم ریسک مونده . اون به من کاری نداره منم به اون کاری ندارم.

نه من زائده ندارم .  اتفاقا مدل هایی که منجر به زائده میشن معمولا سوش های کم خطر هست.

ببخشید عزیزم یعنی همون ۱۰ سال پیش یکبار زائده ها ظاهر شدن و سوزوندیشون و دیگه برنگشتن درسته؟

دارویی مصرف نکردی؟

من دارم دارو مصرف میکنم...ایمیونیس و گانادرما و شیتاکه

ببخشید عزیزم یعنی همون ۱۰ سال پیش یکبار زائده ها ظاهر شدن و سوزوندیشون و دیگه برنگشتن درسته؟ دارویی ...

نه عزیزم . من نسوزوندمشون . اصلا زائده نداشتم. توی آزمایش سالانه پاپ اسمیرم مشخص شد مبتلا هستم. 

همین قرص هایی که میخوری برای تقویت ایمنی بدنت عالین . استرس نداشته باش. فقط بدنت رو قوی و سالم نگه دار .

ببخشید عزیزم یعنی همون ۱۰ سال پیش یکبار زائده ها ظاهر شدن و سوزوندیشون و دیگه برنگشتن درسته؟ دارویی ...

البته که واکسن گارداسیل هم زدم .