2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واقعا با دارو حالم خوب میشه ؟  نه اینکه چند بار عود داشتم چشمم ترسیده و مشکوک شدم به همه ...

عزیزم اره صد در صد خوب میشی البته اینو بگم اگه مشکل خاصی تو زندگی داری با دارو فقط بیخیال میشی ولی اگه مشکل روحیت بی دلیله اره مطمئن باش دختر خاله من افسردگی شدییییید گرفت شب و روز گریه الان یکماهه دارو میخوره میگه ایقد نرمالم که نگو ولی از رو تجربه یه چیز میگم هر ماه برو دکتر که داروهاتو عوض کنه وابسته نشی

عزیزم اره صد در صد خوب میشی البته اینو بگم اگه مشکل خاصی تو زندگی داری با دارو فقط بیخیال میشی ولی ا ...

مشکل روحیم که بی دلیل نیست ...دلیلش جدایی هست که به صورت غیر منتظره برام اتفاق افتاد و داغونم کرد ....اما همین که بی خیال بشم هم راضی ام 

شب و روزم شده گریه 

دارو درمانی کردی تا حالا چن وقته چی میخوری گلم 

آسنترا 

کلونازپام پروپرانول  تری فلوئوپرازین و ب کمپلکس 

البته این آخرین نسخه م هست 

تو این سه سال داروهای مختلفی مصرف کردم که جوابگو هم بودن ولی دوباره با کوجکترین تنش حالم خراب شده ..

این اواخر دیگه واقعا از زندگی ساقط شده بودم از افسردگی و بی انگیزگی و ....

مشکل روحیم که بی دلیل نیست ...دلیلش جدایی هست که به صورت غیر منتظره برام اتفاق افتاد و داغونم کرد .. ...

مطمئن باش جواب میگیری البته به شرط اینکه دکترت خوب باشه اگه شیرازی برو دکتر ملکیان دختر خالم بنده خدا میره تو خونه ها کار میکنه داغون بود شوهرش معتاد بعد دور از جون داداش یکی یدونش فوت کرد یه دفعه دختر خالم افتاد و زمین گیر سد از افسردگی الان شده بیخیااااال همش میخنده یکماهه دارو شروع کرده

آسنترا  کلونازپام پروپرانول  تری فلوئوپرازین و ب کمپلکس  البته این آخرین نسخه م هست ...

پرانول که برا حملت عااالیه ولی بقیه داروها ضعیفن واسه روحییت حتما کنارش مشاوره برو خودتم به خودت کمک کن بخدا اگه داغون شی ادم پدر و مادرشم تو فکرش نیستن یه زندگی تازه شروع کن غماتو بده به دست فراموشی همه چیو بسپار به خدا