2777
2789

بله من

💜                                                                                                                                                                                                                                           

سلام عزیزم

من داشتم

درمان نمیشه معمولا کنترل میشه

با دارو

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ویتامینای بدنتو چک کن

مشکل من شوک عصبی هست که سه سال پیش بهم دست داد از اون وقت حمله های پنیک دارم اونم به بدترین و شدیدترین وجه ممکن ..

دوره ای با دارو کنترل میشه ولی دوباره عود میکنه 

خسته شدم واقعا

چیکار کردین با این اختلال؟

سعی کردم موقع حمله نترسم که خیلی سخته ولی میشه کمی کنترلش کرد 

ورزش 

مدیتیشن 

ارتباطمو با خدا خیلی بیشتر کردم 

ترک غذاهای سرد 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
داشتم ولی فقط ی بار شدید تجربه ش کردم ...نفس کشیدن یادم رفت 

مشکل من روحی هست ...از سه سال پیش مشکلاتی به صورت ناگهانی پیش اومد و منو شوکه کرد و دجار این اختلال شدم 

چندین ماه درگیر بودم تا بالاخره تسخیص دادن مشکل روحیه و حملات پنیکه دو سال پیش از همسرم بواسطه همون مشکلات جدا شدم مجبور به جدایی بودم 

الان به شدت دلتنگی و بی تابی میکنم و حمله ها تکرار میشه ...

اللن افسردگی شدید هم اضافه شده بهم

ای وای ..مثل من که سه ساله درگیرم

من دیگه نااااابودم کرده خیلی چیز مزخرفیه ها ولی موقع حمله یادم میره که یه چیز الکیه چقد قرص خوردم فقط با الپرازولام حمله رو اروم میکنم ولی بنظر من همش از کمبود ویتامین بدن هس رفتم ازمایشتام ۸۰۰شد گفت کل تقویتی هات پایینه ببین اینایی که افسرده شدن یه دکتر خیلی سرشناس میگفت شما افسرده نیستین فقط منیزیم خونتون پایینه میگفت پروپرانول بدون هیچ عارضه هستش و درمان پانیکه