2777
2789
یعنی تا همیشه باید دارو مصرف کنیم؟

فعلا که ۴ ساله مصرف میکنم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
مشکل من روحی هست ...از سه سال پیش مشکلاتی به صورت ناگهانی پیش اومد و منو شوکه کرد و دجار این اختلال ...

امیدوارم خوب بشی ...بیماریای روحی ی جوریه که بیشتر باید خودت اراده کنی و بخوای خوب شی قوی بشی حال خودتو خوب کنی .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش از دارو خسته شدم ....آسنترا روزی دو تا 

کلونازپام هر ۸ ساعت نصف 

تری فلوئوپرازین روزی دو تا 

پرانول یکی 

ب کمپلکس یکی 

این نسخه الان من هست

دو هفته س دارم از داروها استفاده میکنم از این نسخه جدید ..تاچند روز پیش از بیقراری و استرس و افسردگی زمین رو چنگ میزدم 

الان بهترم 

یعنی بازم بهتر میشم ؟

من دیگه نااااابودم کرده خیلی چیز مزخرفیه ها ولی موقع حمله یادم میره که یه چیز الکیه چقد قرص خوردم فق ...

یعنی فقط وقت حمله دارو میخورین ؟ 

من باید به صورت روتین دارو مصرف کنم که استرس و دلشوره ی ناجور بهم غلبه نکنه

یعنی فقط وقت حمله دارو میخورین ؟  من باید به صورت روتین دارو مصرف کنم که استرس و دلشوره ی ناجو ...

نه عزیزم یکساله الپرازولام میخورم ولی دیگه به بدنم جواب نمیده ولی پروپرانول عااااالیه ولی متاسفانه نمیسازه به بدنم 

نه عزیزم یکساله الپرازولام میخورم ولی دیگه به بدنم جواب نمیده ولی پروپرانول عااااالیه ولی متاسفانه ن ...

میتونی به دکترت بگی کلونازپام رو جایگزین کنه 

من که وقت بیقراری فقط با این قرص آروم میگیرم مثل آب روی آتیشه

چیکار کنم این دلتنگی و بی تابی از بین بره ....همین بی تابی ها باعث حملات میشه  یعنی دارو ادامه ...

ببین من ۶ساله افسردگی پانیک و وسواس دارم خیییلی توش دیگه با تجربه شدم ول کنمم نیس ولی من دو سال دیر فهمیدم که اینا روحیه بعد از بچه ایحور سدم بعد شروع کردم دارو درمانی جوری که اصلا حوابگو نبود بستری شدم بیمارستان اعصاب و روان بازم جوابگو نبود اوردنم بیرون ی کم بهتر سدم بهم گفتن ی بچه بیار خوب میشی واقعا قدیمیا راست میگن بعد بچه دوم عالی شدم ولی یه هریتی تو زندگی کردم دوباره کرفتارش شدم اینم بگم دارو بخوری عاااالی میشی ولی ترک که کنی باز ی کم برمیگرده 

بله افسردگی .....ترس از حال و آینده ..ترس از دست دادن 

عزیزم فقط دارو جوابگو نیست

حتما حتما باید مشاوره بری

حتتتتما

اونم‌ مشاوری که بتونی باهاش ارتباط خوبی برقرار کنی

باید کسی رو داشته باشی که باهاش درددل کنی

دوست و مادر و خواهر و.....

نباید تنها باشی

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
ببین من ۶ساله افسردگی پانیک و وسواس دارم خیییلی توش دیگه با تجربه شدم ول کنمم نیس ولی من دو سال دیر ...

یعنی واقعا با دارو حالم خوب میشه ؟ 

نه اینکه چند بار عود داشتم چشمم ترسیده و مشکوک شدم به همه چی ....

داروها کی اثر میکنه؟