2777
2789
مطمئن باش جواب میگیری البته به شرط اینکه دکترت خوب باشه اگه شیرازی برو دکتر ملکیان دختر خالم بنده خد ...

تو روخدا اگه شماره ای از این دکتر دارین بهم بدین یه راه دسترسی ....

واقعا ؟ میدونید داروهاش چیا بوده ؟

اره بخدا همی امروز زنگش زدم تا عالی شده قرار شد عکس داروهاش بفرسته یادش رفت ادرس دکترشو گرفتم خاک تو سر بعضی از دکترا که اندازه یه گاو نمیفهمن من ۴دکتر رفتم خوب نشدم ولی ای میگن عالیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تا همیشه باید دارو مصرف کنیم؟

حمله پنیک چیه؟ من وقتی عصبی میشم کنترلم از دست میدم، جیغ میزنم همه وسائل میشکونم خودمو میزنم و .... از درون به خودم میگم آروم باش این راهش نیست اما بیرونم یک آدمه دیگه ام و غیر قابل کنترل، این یعنی حمله پنیکه؟

تو روخدا اگه شماره ای از این دکتر دارین بهم بدین یه راه دسترسی ....

حالا جالب ای بود که رفتم ی دکتر مغز و اعصاب ام ار ای ببرم ی منشی داشت دل ادم میرفت براش که ساااد بود داستم میگفتم خوش بحالش نگاه نمیدونه قرص اعصاب چیه بعد که داروهامو چک کرد بده بهم باهاش درد و دل کردم تا همی خانم هودزنی داشته بدددد میخواستن بستریش کنن همین دکتری که دختر خالمو خوب کرد منشیه تحت نظرش بود اروم بهم گفت برو پیشش منو ای نحات داد به حان بچم ایقد با حوصله بود ای منشی میگفت روزی یه برگ الپرازولام میخوردم این دکتر ملکیان نحاتم داد

حمله پنیک چیه؟ من وقتی عصبی میشم کنترلم از دست میدم، جیغ میزنم همه وسائل میشکونم خودمو میزنم و .... ...

نه عزیزم پنیک ادم نفسش تنگ میشه دست و پا شل حس میکنی الان پس میفتی حسی که نمیشه توصیفش کرد اون لحظه میگی دیگه تمومم ولی نیستی

مطمئن باش جواب میگیری البته به شرط اینکه دکترت خوب باشه اگه شیرازی برو دکتر ملکیان دختر خالم بنده خد ...

داروهاشو اگه میشه بهم معرفی کن با دکترم درمیون بذارم 

اگه بتونم این دکتر ملکیان هم بهش دسترسی پیدا کنم خیلی خوب میشه

داروهاشو اگه میشه بهم معرفی کن با دکترم درمیون بذارم  اگه بتونم این دکتر ملکیان هم بهش دسترسی ...

دکتر علیرضا ملکیان نائینی بزن تو سایت برات میاد والا نفرستاده داروها رو هنوز فکر کنم یادش رفته ولی اگه شیرازی حتما برو پیشش یا زنگ بزن منشیش ببین ویزیت انلاین نمیکنه من میدونم افسردگی چقد بده و پنیک درکت میکنم خودمم عصری زنگ زدم که برم جواب نداد ایشاالله که هرچی زودتر خوب شی گلم 

حمله پنیک چیه؟ من وقتی عصبی میشم کنترلم از دست میدم، جیغ میزنم همه وسائل میشکونم خودمو میزنم و .... ...

حمله پنیک عصبانیت نداره ولی  حالت مرگ به آدم دست میده برای من کوبش قلب و رعشه و تهوع و قفل شدن دندونام و ....رو به همراه داشته

میشه یه راه دسترسی ازش بهم بدی لطفا

عزیزم تو سایت بنویس دکتر علیرضا ملکیان نائینی شیراز میاد شمارش برات عصر بزنگ منشیش باهاش حرف بزن اگه شیراز نیستی شاید خدا کمک مرد انلاین ویزیت کرد

دکتر علیرضا ملکیان نائینی بزن تو سایت برات میاد والا نفرستاده داروها رو هنوز فکر کنم یادش رفته ولی ا ...

مرسی عزیز دلم .ممنون بابت راهنمایی های خوبت خواهر خوبم ...

به امید شفای همه بیماران ان شالله