2777
2789

ببینید دوستان من می‌خوام کنکور دی شرکت کنم البته به صورت آزمایشی هدف اصلیم کنکور تیر هستش و ترمیم معدل هم قراره خرداد انجام بدم 

حالا برای ثبت نام یادم نمیاد معدلم ۱۶/۷۸ بود یا ۱۶/۸۷ 

ممکنه این مشکلی ایجاد کنه؟ 

چون گفتن موقع ثابت نام باید معدل دقیق باشه

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب معدلتو چک کن درست وارد کن ویرایش بزن

نمیشه پروندم مدرسه اس

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
نه بابا ،فقط داری ثبت نام میکنی الان  برا انتخاب رشته باید معدلت دقیق باشه

یعنی الان مشکلی پیش نمیاد؟

عزیزم آره حتما دقیق وارد کن گفتن اگه مغایرت داشته باشه داستان میشه..

اخه تفاوتش خیلیییییی کمه

من اصن وارد نکردم چون خودشون اطلاعاتو میگیرن از اموزش و پرورش

دوازدهمی؟

خب برو مدرسه ازشون بگیر یا زنگ بزن از مدیری معاونی چیزی برات چک کنن بپرس

مدرسه بزرگسالانه فک نکنم بشه

یعنی الان مشکلی پیش نمیاد؟

من خودم برا پارسال وقتی ثبت نام میکردم ، برا پایه یازدهم رو وارد کردم ، چون هنوز پایه دوازدهم رو تموم نکرده بودم و مشکلی پیش نیومد 

ولی برا انتخاب رشته باید دقیق وارد کنی که هنوز وقتش نشده

نه پشت کنکوریم میخوام ترمیم معدل بزنم

الان من میترسم مشکل پیش بیاد برای کنکور تیر ماهم 

مثلا بگن محرومی