2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درد نداره اصلا داشته باشم هم دو سه روزه اونم با مسکن رفع میشه  دروغ بهت نمیگم مراقبتاش سخته ول ...

مراقبات هاش اونایی ک مهمه بهم  میگی گلم

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

عالی بدون هیچ دردی البته فرق داره در افراد مختلف من که اصلا اذیت نشدم فقط یکسال اول باید مراقبتهای بعداز عمل رو کامل رعایت کنی شستشوی سه بار در روز با سرنگ از به سوارخ بینی نیریزی از سوراخ دیگه بیرون بیاد من ده ساله عمل کردم خدارو شکر راضی راضی بودم آدم بسیار ترسویی هم هستم 

برای شادی روح پدرم صلوات😭
عالی بدون هیچ دردی البته فرق داره در افراد مختلف من که اصلا اذیت نشدم فقط یکسال اول باید مراقبتهای ب ...

این شستشو تا چند وقت هست ؟

ممنون عزیزم دلم آروم کردی

مراقبات هاش اونایی ک مهمه بهم  میگی گلم

نمک نخوردن ، غذای سفت نخوردن ، طاق باز خوابیدن ، دو تا بالش هم زیر سر ، عطسه و سرفه و خنده باید مواظب باشی فشار به بینی نیاری ، به بغل نخوابی تا یه ماه ، چیز سنگین بر نداری ، سرت هم زیاد پایین نگیری 

اینایی که میگم بیشترش نهایتا تا ماهه بعضی هاش هم حتی کمتر خودت دکتر کم کم محدودیت ها رو برمیداره اذیت میشی ولی نتیجه ات خوب میشه با این مراقبت ها آخرش راضی هستی

نمک نخوردن ، غذای سفت نخوردن ، طاق باز خوابیدن ، دو تا بالش هم زیر سر ، عطسه و سرفه و خنده باید مواظ ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی 

فقط این دوتابالشت زیر سر چرا؟ مگر نباید سر پایین نیفته و رو ب بالا باشه؟ اینجوری ک‌ بدتر هست 

اول اینکه دکتر با تجربه و کاربلد انتخاب کن و با فرم عملهایی که انجام میده آشنا باش

خود عمل دردی نداره و چیزی متوجه نمیشی تقریبا ۲ ساعت طول میکشه تا وقتی که بری و بیای بخش

بعدشم بخاطر بیهوشی گیج و خواب آلودی و ممکنه بالا بیاری یبار که من با خوردن آبمیوه با آوردم و بعدش مرخصم کردن

تا موقعی که تامپون تو بینی داری تنفش سخته و باید پانسمان زیر بینی رو یکی برا عوض کنی اگه کثیف شد 

غذا بدون ادویه و آبمیوه طبیعی باید بخوری

بعداز سه روز سر پا میشی و میتونی آروم کارتو بکنی ولی تا یهفته اثر بیهوشی تو بدن هست 

بعدشم باید نکاتی که دکتر گفت رو رعایت کنی و نحوه ی زدن چسب و قطره و شستشو رو مرتب انجام بدی 

بعداز ۶ ماه فرم اصلی بینیت کاملا مشخص میشه و ۱ سال تا ۱سال و نیم طول میکشه تا کامل ورمش بخوابه 

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖