mahrad70 مدیر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 5008 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 17 پست میخوام عمل کنم میترسم میشه کمک کنید بگید اونایی ک عمل کردبن چجوریه؟ باید ونبایدهاش چیه خیلی سخته؟ خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚 1401/08/10 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hk20 عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 1452 ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی فقط این دوتابالشت زیر سر چرا؟ مگر نباید سر پایین نیفته و رو ب بالا ... نه دیگه سرت بالا باید باشه من سرم و نصف بدنم رو بالش بود باید سر ارتفاع داشته باشه از زمین وگرنه ورم میکنه برای کاهش ورم مهمه کمرت اذیت میشه ولی خب نهایتا دو هفته باشه این یه مورد
دلخوشیم_پر_کشید عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 1607 این شستشو تا چند وقت هست ؟ ممنون عزیزم دلم آروم کردی خواهش میکنم سه ماه اول کامل رعایت کن حالا تا یکسال هم میتونی ادامه بدی بعد بعداز عمل هم دیگه مدام نری جلوی آینه حساس بشی حتما پیش یه جراح خوب بری برای شادی روح پدرم صلوات😭
mrsk عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 4143 ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی فقط این دوتابالشت زیر سر چرا؟ مگر نباید سر پایین نیفته و رو ب بالا ... روزای اول بخاطر اینه خونها به سمت پایین بیادبعدشم بخاطر نفس راحت تر باید تقریبا تا یک ماه سرت بالاتر از بدنت باشه 🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖