2777
2789

خانوما من هفته ۲۱ام شوهر مونگولمم نمیزاره مامانم بیاد پیشم کمکم کنه خدالعنتش کنه من جفتمون پایینه دکترگف استراحت کنی هیشکیونمیزاره بیادکمکم تموم کارایی خونه رومن میکنم وفتی زیاد کارمیکنم بچه خیلی تکون میخوره ابن خطرناکه یانه 

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

همش اینوراونور میرم حتی به خودش زحمت نمیده چایی روخودش بیاره هرچیم بگم دکترگفته باید استراحت کنی جفتت پایینه میگه سوسول بازی درنیار باید این مونگولو ببرم پیش دکتر تااون بهش بگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی

من دخترمو میبردم مدرسه بعدش ی نیم ساعتی اونجا وامیستادم ب حرف زدن

دو هفته بعد شروع مدارس با درد رفتم بیمارستان تو هفته۱۷ سرکلاژ شدم

الانم استراحت مطلقم

انومالی گفت جفتم پایینه🥺

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
خب کار نکن بخواب استراحت کن

نمیشه ک شام ناهارکی درس کنه کلی ظرف جمع میشه میمونه اونجا اونارو کی بشوره مامانمم که نمیزاره بیاد وقتی زیاد کارمیکنم بچه زیاد تکون میخوره خیلی نگرانم  

نترس،با حوصله کاراتو انجام بده

ینی چیزی نمیشه خطرناک نیس😢چیزای سنگین برنمیداره فقط زیاد سرپامیمونم اینوراونورمیرم همش

نمیشه ک شام ناهارکی درس کنه کلی ظرف جمع میشه میمونه اونجا اونارو کی بشوره مامانمم که نمیزاره بیاد وق ...

کارهارو نکن بذار شوهرت بفهمه که احتیاج به مراقبت داری یکم درکت کنه همیشه که نباید بله قربان گوی شوهرت باشی توهم  انسانی

اره خیلی من دخترمو میبردم مدرسه بعدش ی نیم ساعتی اونجا وامیستادم ب حرف زدن دو هفته بعد شروع مدارس ...

ای خدا منم خیلی نگرانم تکون خوردن جنین ربطی به کارکردن داره به نظرت اخه خیلی محکم تکون میخوره وقتی سرمامیمونم 

ای خدا منم خیلی نگرانم تکون خوردن جنین ربطی به کارکردن داره به نظرت اخه خیلی محکم تکون میخوره وقتی س ...

فک نکنم دیگه از این ب بعد بچه زیاد تکون میخوره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
 کارهارو نکن بذار شوهرت بفهمه که احتیاج به مراقبت داری یکم درکت کنه همیشه که نباید بله قربان گو ...

والا ظرفارو ۱روز نشستم جمع شد موند اونجا خونه رو۱هفته جاروبرقی نکشیدم انگارانه انگار اصن براش مهم نیس میگه کسیونمیزارم بیاد پیشت انگارزندانیم خونه روهم میخوای تمیزکن میخوای تمیزنکن افتادم دست یه عقب مونده نمیدونم دیگ چیکارکنم دکترگف باید استراحت کنی زیاد سرپانمونی 

نه عزیزم،من تازه هفته 38بارداری مجبور شدم سوار هواپیما بشم،

خیالموراحت کردی عزیزم مرسی اخه دکترم گفته نبایدزیادسرپابمونی براهمون نگرانم همش