2821
2789
عنوان

بوی خیانت

1276 بازدید | 57 پست

من بدلایلی ۲۰ روزه رابطه نداشتیم دیشب شوهرم آمد دنبالم بوی عطر زنونه تو ماشین  میومد )شوهرم عصرش رفته بود لاستیکای ماشینو عوض کرده بود )

گفتم بوی عطر میاد گفت بوی قهوست که خریدم  گفتم بوی عطره  دوستت نشسته تو ماشین؟؟؟ گفت نه هیشکی ننشسته با دعوا و دادو بیداد 

بالای صندلی راننده هم که پشت سر میشه کنده شده بود دارم دیوانه میشمممم... بچه ها من شکاکم یا واقعا شما هم جای من بودین شک میکردین ؟؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خدا شفات بده عشقم😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

خدا الهی زنای هرزه رو از روی زمین ورداره

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
دیوونه ای چه خیانتی  بیخیال بابا

برای خودتم همین چیز پیش میومد اینو میگفتی بازم؟

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز