2777
2789
عنوان

بوی خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 57 پست
وقتی به موقعه و اندازه لازم با همسرت رابطه برقرار نکردی احتمال این رو که همسرت بهت خیانت کنه بالا بد ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ینی ی نفر ک حاملس باید بدونه همسرش تو این چند ماه بهش خیانت میکنه درستع؟!!!!!!

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
من گفتم هرچی هست راستشو بگو خب اما خب همش داد  زد و بهم فحش داد

انشاالله که چیزی نیست آخه من یادم افتاد یه بار شوهرم ماشینو داد دوستش چون از اولش نگفته بود تا تهش با همین کولی بازیا نگفت تا من از نامزد دوستش فهمیدم،  مردا واقعا بچه ان متوجه نیست گاهی حقیقت حتی اگر کمی صدامونو در بیاره بهتر از انداختن شک به جونمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله که چیزی نیست آخه من یادم افتاد یه بار شوهرم ماشینو داد دوستش چون از اولش نگفته بود تا تهش ب ...

کاش شوهر منم همینکار کرده باشه 

آمل میدونه من حالم خیلی بده اگه داده بود دوستش طبیعتا باید بهم میگفت 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ینی ی نفر ک حاملس باید بدونه همسرش تو این چند ماه بهش خیانت میکنه درستع؟!!!!!!

ولش کن حرف چرتی زد کسی که بخواد خیانت کنه یه شبم بهانه میکنه و کسی که نخواد نه ماهم کاری نمیکنه 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ینی ی نفر ک حاملس باید بدونه همسرش تو این چند ماه بهش خیانت میکنه درستع؟!!!!!!

اول کامل دقت کن ، نگفتم حتما این کار رو می کنه و همه مردها اینطور هستند ، اما رابطه جنسی نداشتن برای یه مدت طولانی به مردهای متاهل خیلی فشار میاره ، دلیل خیلی از خیانت ها هم تامین نکردن کامل نیاز جنسی طرف هست

بچه ها تو نامزدی من و شوهرم تو ماشین رابطه داشتیم .. یعنی تو ماشین خوشش میاد ...  الانم منو مت ...

تو ماشین چطوری لعنتی اخه چطوری😑😑

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                

بچه ها خیانت خیلی بده اصلا نمیدونی چیکار کنی با خودت و اعتماد بنفس ازبین رفته ت و شخصیت خورد شدت.. من از پریشب فقط آرزوی مرگ میکنم 

واقعا امیدوارم برای هیچ زنی پیش نیاد 

اول کامل دقت کن ، نگفتم حتما این کار رو می کنه و همه مردها اینطور هستند ، اما رابطه جنسی نداشت ...

اون مردو باید دار زد فقط ک انقد سست عنصره

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
اهان پس وقتی طرف مجرده هم با اینو اون میخابه؟؟ تجربتون زیاده ها

ببین اصلا حال ندارم برات توضیح بیشتر بدم ، چون اگه زود فهم بودی منظورم رو اول گرفته بودی و ذهنت اصلا به این سمت نمی رفت

وااایییی🤣🤣🤣 من بشخصه ذهنم منحرف شد اخه ،تصور کردم صندلی فشار خورده کنده شده😉🤪🤪

کله ی صندلی بالای صندلیه عزیزم. مگه کفتر قُمری ان که بشینن روی کله ی صندلی و رابطه برقرار کنن😂 فشاری هم باشه به نشیمنگاهه صندلی طبیعتاً باید وارد بشه .  اصلن بمن چه، استغفرالله🚶‍♀️