2777
2789
عنوان

بوی خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 57 پست
کله ی صندلی بالای صندلیه عزیزم. مگه کفتر قُمری ان که بشینن روی کله ی صندلی و رابطه برقرار کنن😂 فشار ...

فهمش سخت نیست بخدا.. من خودم از همه بیشتر میخام خوشبین باشم اما چطوری خوشبین باشم ؟!!! پشتی صندلی رو باید بزوووووووور زیاد درآورد منظورم اونجایی که جای سر هست آخه چرا باید شوهر من درآورده باشه اونو ؟؟؟

من فقط اومدم خوندم تا اخر بفهمم پشت صندلی چطور کنده میشه......ولی خب هر چقدر رابطه نداشته باشن قرار نیس دیگه خیانت کنن ..... ولی اینو بگم شوهر من طاقت نداره که چند مدت نکنه و وقتی هم میگم پس دوره مجردی چکار میکردی میگه ذهنم منحرف نمیشد چون مزه شو نچشیده بودم و ذهنم مشغول این چیزا نمیشد و درموردش فک نمیکردم.اما از وقتی متاهل شدم نباشی کنارم طاقتم نمیاد و باید هر چند وقت یه بار تخلیه بشم....من یه بار چهل روز رفته بودم خونه مامانم وقتی اومدم دیدم توی سابقه گوشیش دنبال فیلم بوده بهش گفتم ازت بعیده خیلی متاسف شدم برات ...گوشیو با شرمندگی گرفتو گفت وقتی منو تنها میزاری و بهم فشار میاد دست خودم نیس ...تنها بودم و ذهنمم مشغول ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عااا منم حوصله ندارم برو خوب برس به شوهرت نره یه وقت  

ببین اولا من مجردم ، حرف من بر اساس چیزی بود که تا حالا از نزدیکان دیدم و شنیدم ، رابطه جنسی بین شوهر و زن رابطه ی مستقیمی و دو طرفه  با صمیمیت و ..بین اونها داره ، یکی از دلایل ازدواج بر طرف کردن نیاز جنسی هست ، نبود رابطه جنسی صمیمیت و ..بین زن و شوهر رو کاهش میده و اگه صمیمیت و ..بین زن و شوهر کم بشه احتمال خیانت و ..بالا میره ، هر کسی هم ظرفیتی داره 

فهمش سخت نیست بخدا.. من خودم از همه بیشتر میخام خوشبین باشم اما چطوری خوشبین باشم ؟!!! پشتی صن ...

ای بابا، درآورده که درآورده، درآوردن کله ی صندلی چه ربطی به ایجاد رابطه ی ..... توی ماشین داره عاخه؟؟  چه سناریوهایی میسازید واسه خودتون عاخه، چطوری فکرتون به این سناریوها میرسه؟؟ بشین زندگیتو کن خواهر من . آخره این سناریو سازیهای بی مدرک و بی اثبات به ضرر خودت تموم میشه ، چون یک زنی، و یک زن آسیب پذیر تر و لطیف تره . پس زندگیتو با این سناریوهای ذهنی تلخ نکن. مگر اینکه با چشمت ببینی یا با گوشت بشنوی و بهت اثبات بشه . در اونصورت هم طلاق بهترین روش برخورد نیست. آخرین راهه. چه برسه به الان که فقط سناریوی ذهن خودته.  ازش رابطه ی غیر اخلاقی با چشمت ندیدی که. پس بشین زندگیتو کن توی این هیر و ویر

کله ی صندلی بالای صندلیه عزیزم. مگه کفتر قُمری ان که بشینن روی کله ی صندلی و رابطه برقرار کنن😂 فشار ...

نه ببین تصور کن ادم وقتی لب میگیره با اون کله صندلی در اتباطه🤣

💙💙💙
نه ببین تصور کن ادم وقتی لب میگیره با اون کله صندلی در اتباطه🤣

منو وارد این سناریوها نکنین 😂  بذارید توی حال خودم باشم 😂 زندگی اونقدر پیچ و خم و بالا و پایین داره که حقیقتاً حوصله و کشش ندارم بشینم سناریوسازی هم بکنم با دست خودم...😂 والا🚶‍♀️