2777
2789
عنوان

بچم سقط شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7095 بازدید | 122 پست
فقط دکترت 😐

دکتر خودم نبود بیمارستان بود اورژانسی رفتم

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
اره چک کرده بودم همه آزمایشات روداده بودم مشکلی نبود داروهم مصرف میکردم قبل بارداری برای تقویت رحمم ...

منم بچه اولم سقط شد

فقط عجله نکن برای بارداری، دکتر ب من گفت اکثرا رحم موقع سقط ضعیف میشه باید کم کم ۶ماه زمان بدی بعد اقدام کنی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی زود دوباره ب لطف خدا باردار میشی  من بارداری پوچ داشتم خیلی بد خورد تو پرم ولی الان یه ک ...

دعا کن برام خیلی ناراحتم 🥺🙏

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
کارم شده گریه فقط 😭

من ۲بار یقط کردم الان بچم ۵سالش منم هزسزی بعداز کلی دوار درمون نذرو نیاز حاملع شدم .

و این نیزبگزرد

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
اره کی گفته بار دارنمیشی سه ماه به خودت استراحت بده بعد سه ماه ان شالله حامله ای

دعا کن برام 😭

فقط میتونم بگم دهن دکترتتتت

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
اره چک کرده بودم همه آزمایشات روداده بودم مشکلی نبود داروهم مصرف میکردم قبل بارداری برای تقویت رحمم ...

ببین گلم منم ازقبل دوماه خودمو شوهرموتقویت کردم دکتر رفتم چکاپ هارو انجام دادیم ازوقتی فهمیدم باردارم استراحت دادم ب خودم ولی قسمتش نبود بمونه......

یکی دوروز گریه کردم بعد سپردم بخدا۴ماه بعد باردارشدم الان بچم سه سالشه

شماهم مطمعنم ب زودی یه بارداری موفق خواهی داشت❤

یه 
حق داری ...  گربه کن ... خودتو خالی کن  درکت میکنم عزیزدلم غم بزرگیه قشنگم

همه میگن آروم باش چیزی نشده اما بخدا دلم خوووونه

منم مثل تو بعد ۹سال باردار شدم ک تو هفته پنج سقط شد خدا اون لحظه رو برا کسی نیاره ک ده سال شکسته شدم الانم هنوز حامله نشدم

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺