2777
2789
عنوان

بچم سقط شد😭

7095 بازدید | 122 پست

تازه داشتم میرفتم تو هشت هفته چقدررررر ذوق داشتم براش چقد همسرم ذوق داشت اما الان باید خبر سقطشو بشنوم آخه خدایا برا چی من اینجوری شدم من بهش عادت کرده بودم براش برنامه ریزی کرده بودم 😭😭😭😭 

افتادم تو لکه بینی رفتم دکتر گفت چیزی نیس عادیه 

افتادم خونریزی رفتم دکتر گفت بچه سالمه 

دیشب خونریزی بیشتر شد ی درد بدیییی هم زیر دلم گرفتم ی لکه اندازه کف دست ازم افتاد بعد کلی خون غلیظ ازم رفت رفتم دکتر گفت چیزی نیس شلوغش کردی 

امروز رفتم سونو گف بچت سقط شده چیزی دیده نمیشه ی چیزایی مونده ک دفع میشه 😭😭😭😭

آخه مگه میشه من خیلی مواظب بودم شوهرم از غصه نمیدونه چطور منو آروم کنه آخه خیلی ذوق داشت 🥺 

کیا مثل من شدن؟؟ ینی بازم باردار میشم؟ آخه ی سال تو اقدام بودم 😭 واقعا سخته درک کنید چیز نامربوط نگید حالم خوب نیست 😭

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمممم الهی زود زود باردار میشی دوباره حتما 

کارم شده گریه فقط 😭

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
درکت میکنم  احتمالا قبل نداشته پوچ بوده ک زود سقط شده  سونو قلب داده بودی؟

اره قلبش میزد بهم نشونش داد اما یهو سقط شده 😭

حق داری منم الان خیلی ناراحتم .تو این یکسال چک کرده بودین سالم بودین دلیلش رو متوجه بشین خدای نکرده باز تکرار نشه .عزیزم بازم سه ماه دیگ باردار میشی نگران نباش 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
حق داری منم الان خیلی ناراحتم .تو این یکسال چک کرده بودین سالم بودین دلیلش رو متوجه بشین خدای نکرده ...

اره چک کرده بودم همه آزمایشات روداده بودم مشکلی نبود داروهم مصرف میکردم قبل بارداری برای تقویت رحمم 🥺

خیلی زود دوباره ب لطف خدا باردار میشی 

من بارداری پوچ داشتم خیلی بد خورد تو پرم

ولی الان یه کوچولوی ۲ساله دارم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا