2777
2789
عنوان

بچم سقط شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7389 بازدید | 122 پست

متاسفم عزیزممم

من نزدیک شش ماهم بود که از دستش دادم اگر بود الان چهارسال و نیمه بود💔

اما بازم لطف خدا شامل حالم شد تاپیکمو بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3522972/اونایی-که-بچه-تون-سقط-شده-بیایید-تاپیکمو-بخونید-آروم-شید-عزیزای-دل?postId=124292939

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

انشالله ب زودی زودی باردار میشی عزیزم 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم، ب امید روزی ک برم کنسرتش 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین گلم منم ازقبل دوماه خودمو شوهرموتقویت کردم دکتر رفتم چکاپ هارو انجام دادیم ازوقتی فهمیدم باردار ...

ایشالا خدا برام دوباره بخواد 🥺 دعا کن برام 🙏

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
عزيزم منم لكه بيني دا م فردام بايد برم سر كار نميدونم چيكار كنمممم شياف بهت نداده بود؟

نه ولی خودم مصرف میکردم

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
همه میگن آروم باش چیزی نشده اما بخدا دلم خوووونه

همه جای تو نیستن ...

واکنش تو طبیعیه عزیزدلم 

حق داری هر جور راحتی عزاداری کنی

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

40 روز بعد از اینکه سقط کردم فهمیدم باردارم. الانم 23 هفتمه 

خیلی اتفاق سخت و سنگینیه میفهمم چی میکشی. 

انشالله زود باردار میشی. برای منم دعا کن بچم سلامت بدنیا بیاد. 

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 
عه  خب اگ اینطوره ازمایشای انعقادی بده ، پیگیر دلیل سقطت باش  سخته درکت میکنم  شیا ...

چرا میزدم اما قسمت نبوده بمونه 🥺

عزیزم اینقد غصه نخور. ایشالا به زودی دوباره حامله میشی. منم حاملگی اولم با کلی اقدام و رعایت نموند برام و نه هفته سقط شد. ولی الان دخترم سه سالشه و بچه دومی هم ناخواسته باردار شدم و دوهفته دیگه زایمان دارم. به امید خدا زود این روزا میگذره و جوجه هاتو یکی پس از دیگری بغل میگیری... اینقد خودخوری نکن عزیزم

همه میگن آروم باش چیزی نشده اما بخدا دلم خوووونه

خدابزرگه عزیزم کی میگه هرچی سقط کنه دیگه باردار نمیشه؟ غصه نخور الان موقع غصه خوردن نیست یه کاری کنن مابقی چیزای تو رحمت هم دفع بشه که بعد دردسر نشه برات آن سالاران بعد استراحت دادن چندماهه به خودت باز اقدام کن و خبر بارداریتو بده

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
اره بابا معلومه که بازم باردار میشی  ایشالا ایم دفعه یه دوقلو  یه کاکل زری  یه پیر ...

🥺🙏خدا از دهنت بشنوه

من یادمه برای بچه ای که سقط شد خیلی غصه خوردم.خیلی حالم بد بود.میفهمم چه حالی داری ولی میگذره...الا ...

🥺 توروخدا دعام کن خیلی روحیم خرابه