2777
2789
وای اره یامثلن تواینستاراجب این ادمای ک مردن میبینم حالم واقن بدمیشه هامغزم انگارازداخل میلرزه پاشدم ...

وایی چی بگم بهت.من راه میرم شکلات میخورم

عسل میخورم

فقط چیزای شیرین

چیزای ترش رو کلا از زندگیم حذف کردم...

دکتر سر چی؟؟ ۲ سال پیش ام ار ای رفتم پارسال اکو قلب رفتم

دکتر تا دلت بخاد رفتم 

اینکه میگی بیشتر مال فکروخیال و استرسه

قبلن فکروخیال میکردم اماالان ول کردم فقط استرس دس نمیکشه ازم نمیخامم برم روانپزشک من خیلی اتفاق بدی برام افتادمیگم ازاونه ک اینجورشدم اماکسی قبول نمیکنه میگ ن هیچیت نیس خودت میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقن منم همیشه اینومیگم ازتوپیرشدم قرص ایزن پلاس خریدم روزامیخورم شب بخورم ینی

دکتر گفت کی بخوری؟؟

چون مکمله فکر کنم باید بعد صبحانه بخوری

ولی قرص اهن رو باید بعد شام بخوری

وایی چی بگم بهت.من راه میرم شکلات میخورم عسل میخورم فقط چیزای شیرین چیزای ترش رو کلا از زندگیم حذ ...

میدونی مشکل من چیه من دهن دارم اماقفله هیچی نمیخورم😂انقدنخوردم ب اینروزافتادم گشنمه هامیام بخورم نمیتونم یجورمرضه منم بایدچیزای شیرین بخورم تاخوبشم

میدونی مشکل من چیه من دهن دارم اماقفله هیچی نمیخورم😂انقدنخوردم ب اینروزافتادم گشنمه هامیام بخورم نم ...

من دائم فکر میکنم فشارم پایینه یا ترس از غش دارم بخاطر همین چیزای شیرین میخورم

فکر نکنم هیچوقت خوب شم

قبلن فکروخیال میکردم اماالان ول کردم فقط استرس دس نمیکشه ازم نمیخامم برم روانپزشک من خیلی اتفاق بدی ...

استرس انرژی ادم میگیره منم اینطورم ولی سعی کردم جدیدا فکر زیاد نکنم چون میدونم وسواس طبیعی نیس و بیماریه..باید مثل بقیه ادمای نرمال بیخیال باشیم.همه بیحالی وانگار فلج شدن مال استرس و قرصای اعصابه..درمورد استرس تاپیک زدم 

من دائم فکر میکنم فشارم پایینه یا ترس از غش دارم بخاطر همین چیزای شیرین میخورم فکر نکنم هیچوقت خوب ...

چرامث منی😂😂فک میکردم فقط من اینجوریم اخرسردیوانه میشم همش میگم تااخرهمینجوری میمونم واززندگی هیچی نمیفهمم نمیدونم بخاطرواکسنیه ک زدیم یاچی

تو باز بچه داری من مجردم حوصله خودمو ندارم..حمام میخام برم زورم میاد از همچی افتادم

باورمیکنی اینحالم نمیذاره ازبچه لذت ببرم بش اونجورک بایدبرسم نمیرسم دلم میسوزه ۱۴ماهشع همش خونه مامانمم

استرس انرژی ادم میگیره منم اینطورم ولی سعی کردم جدیدا فکر زیاد نکنم چون میدونم وسواس طبیعی نیس و بیم ...

اره دیدم تاپیکتوواقن چیزمزخرفترازاسترس نداریم ادموازپامیندازه من یازده ماهه درگیرم هی سعی میکنم فک نکنم خودبخودمیادازخونه فرارمیکنم دلم براخودقبلیم تنگشدع