2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرامث منی😂😂فک میکردم فقط من اینجوریم اخرسردیوانه میشم همش میگم تااخرهمینجوری میمونم واززندگی هیچی ...

ن بخاطر واکسن نیست من قبلا واکسن اینجوری بودم

منم فکر میکنم فقط خودم اینجوری ام

ولی مطمئنم ادمای دور و ورم یا همکلاسی هام مثل من نیستن

واقعا خیلی سخته.خیلییی

من وسواسم در حدیه ک حتی میخام قرص جوشان بخورم فواید و ضرراشو میخونم

اره دیدم تاپیکتوواقن چیزمزخرفترازاسترس نداریم ادموازپامیندازه من یازده ماهه درگیرم هی سعی میکنم فک ن ...

اره ادم دیگه حال هیچی جز خواب نداره سعی کن همین اول درستش کنی من ده ساله درگیرم .ولی من وقتی سرگرم میشم دیگه مثل قبل استرس ندارم موقع بیکاری بیشتر میشه ولی دیگه اگر بخوام فکر کنم روزی دوساعت مثلا اشکال نداره ولی اگز استرس شدید دادشته باشی یه ساعتشم ادمو بیحال میکنه..الان فهمیدم استرس کار الکی و اضافیه چون هیچ نفعی نداره هیچ ضررم داره و اضافه کاریه

ن بخاطر واکسن نیست من قبلا واکسن اینجوری بودم منم فکر میکنم فقط خودم اینجوری ام ولی مطمئنم ادمای د ...

منم جدیدن اینطوریشدم قرصی ک دکترمیده رومیزنم‌گوگل ی ورقشوخوردم بقیشوانداختم اشغال بعددوبارع دیدم حالم بده بازم گرفتم میخورم سرگیجموخوبکرده

اره ادم دیگه حال هیچی جز خواب نداره سعی کن همین اول درستش کنی من ده ساله درگیرم .ولی من وقتی سرگرم م ...

اره من حتی نمیتونم بخام شبابطوروحشتناکی فکرم قاطی میشه میمیرم نمیتونم بخابم هی پامیشم میرم حیاط نمیدونم افسردگیه چیع منم سرم گرم بودنی خوبم وای ازبیکاری حمله میکنه انگاربم دنبال بهونم ازخونه فرارکنم دیگ خسته شدم

اره من حتی نمیتونم بخام شبابطوروحشتناکی فکرم قاطی میشه میمیرم نمیتونم بخابم هی پامیشم میرم حیاط نمید ...

استرست پس شدیده منم اول اینطوری بودم ولی با مطالعه و خودشناسی یه کم بهتر شدم ولی خیلی عمرم تلف کرد .البته دکتر نرفتم شاید اگر دکتر بری زود خوب بشه .من که کل عمرم تلف شد اولش اصلا فکر نمیکردم بیماریه بازم خوبه زود متوجه شدی

استرست پس شدیده منم اول اینطوری بودم ولی با مطالعه و خودشناسی یه کم بهتر شدم ولی خیلی عمرم تلف کرد . ...

من‌نمیخام پام برسه روانپزشک دارواش ادمومریض میکنه توفامیل دیدم ک میگم میگفتم ی دکترمغزواعصاب برم اونم مامانم نمیذاره میگ هیچیت نیس تلقینه همش خودتودیونه نکن

بنظرم هرکی زیاد تو زندگی سختی کشیده اینطوری میشه .بالخره از یه جا میزنه بیرون..اکر زندگی شادی داشته ...

منومادرشوهرم ب اینروزانداخت بعدزایمان ازبیمارستان مرخصشدم اومدبامنومامانم دعواکردبمن بدوبیراه گف منوبااونحالم هل دادیمدت فکراون عصبیم کردبعداینجورشدم خیلی بدمیشدحالم ب هرچرتی بیمارستاناولومیشدم الاناب نسبت اونروزابهترم ازخدامیخام هرکی مث منه زودخوبشه بددردیه تواینمدت فهمیدم هیچی مهمترازجون وسلامتی نیس هیشکیم برات جون نمیشه خودتی وخودت

من‌نمیخام پام برسه روانپزشک دارواش ادمومریض میکنه توفامیل دیدم ک میگم میگفتم ی دکترمغزواعصاب برم اون ...

نه اتفاقا خیلیا دیدم تو همین سایت نتیجه دیدن مشکل جدی هست چون ادمو از زندگی میندازه تا مدتی که درمان نشه

نه اتفاقا خیلیا دیدم تو همین سایت نتیجه دیدن مشکل جدی هست چون ادمو از زندگی میندازه تا مدتی که درمان ...

نمیدونم فعلن دکترزیادرفتم دارومیخورم ببینم یمدت خوب نشم میرم مغزواعصاب

منومادرشوهرم ب اینروزانداخت بعدزایمان ازبیمارستان مرخصشدم اومدبامنومامانم دعواکردبمن بدوبیراه گف منو ...

منم طولانی مدت بس که سختی و ناراحتی کشیدم اینطوری شدم .حالا یه مدت ویتامین و اینا مصرف کن اگر بهتر نشدی یه فکر دیگه کن

نمیدونم فعلن دکترزیادرفتم دارومیخورم ببینم یمدت خوب نشم میرم مغزواعصاب

ایشالله خوب میشه تازه فهمیدن زندگی ارزش الکی حرص خوردن نداره این همه جوون الکی رفتن زیرخاک چی شد   

شایدم  به قول خودت مال غلبه سودا باشه ولی من که تاوقتی خوابم کامله و الکی حرص نخورم استرسم خیلی کمتره ولی شایدم مشکل شما از چیز دیگه باشه همه راهها یکی یکی امتحان کن بالاخره جواب میده

منم طولانی مدت بس که سختی و ناراحتی کشیدم اینطوری شدم .حالا یه مدت ویتامین و اینا مصرف کن اگر بهتر ن ...

اره همینکارومیکنم بخدادکتراپول نمیمونه تیغ میزنن تواینمدت انقدازمایش دادمااکورفتم دیگ روم نمیشه توخونه بگم میرم دکترهمش میگن مریضی روادم اسم میذارن