یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اره ادم دیگه حال هیچی جز خواب نداره سعی کن همین اول درستش کنی من ده ساله درگیرم .ولی من وقتی سرگرم میشم دیگه مثل قبل استرس ندارم موقع بیکاری بیشتر میشه ولی دیگه اگر بخوام فکر کنم روزی دوساعت مثلا اشکال نداره ولی اگز استرس شدید دادشته باشی یه ساعتشم ادمو بیحال میکنه..الان فهمیدم استرس کار الکی و اضافیه چون هیچ نفعی نداره هیچ ضررم داره و اضافه کاریه
اره من حتی نمیتونم بخام شبابطوروحشتناکی فکرم قاطی میشه میمیرم نمیتونم بخابم هی پامیشم میرم حیاط نمید ...
استرست پس شدیده منم اول اینطوری بودم ولی با مطالعه و خودشناسی یه کم بهتر شدم ولی خیلی عمرم تلف کرد .البته دکتر نرفتم شاید اگر دکتر بری زود خوب بشه .من که کل عمرم تلف شد اولش اصلا فکر نمیکردم بیماریه بازم خوبه زود متوجه شدی
ایشالله خوب میشه تازه فهمیدن زندگی ارزش الکی حرص خوردن نداره این همه جوون الکی رفتن زیرخاک چی شد
شایدم به قول خودت مال غلبه سودا باشه ولی من که تاوقتی خوابم کامله و الکی حرص نخورم استرسم خیلی کمتره ولی شایدم مشکل شما از چیز دیگه باشه همه راهها یکی یکی امتحان کن بالاخره جواب میده