2777
2789
نمیدونم دارم یا ن ولی دست و پام همیشه سرده

منم همونجوریم تویه تاپیکی یه خانومی بم گف یه دکترطب سنتی پیداکن برواون رفته بودخوبشدبمنم گف برم مغزم انگاریکی بادستش فشارمیده کرخت میشه ی حالتیه نمیدونم چیه وچجوربگم دستوپام سست میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همونجوریم تویه تاپیکی یه خانومی بم گف یه دکترطب سنتی پیداکن برواون رفته بودخوبشدبمنم گف برم مغزم ...

من غذام خوب هضم نمیشه

دست و پام یخ میشه 

اکثر اوقات استرس دارم و فکرای منفی

حتی زیر پتو دست و پام یخه

وسواس فکری شدید هم دارم راجب بیماری

مثلا میگم نکنه فشارم بیاد پایین از حال برم

زندگیم مختل شد 

من غذام خوب هضم نمیشه دست و پام یخ میشه  اکثر اوقات استرس دارم و فکرای منفی حتی زیر پتو دست ...

وای مث من اصن زندگیم روهواس هیچی نمیدونم اززندگی همش نصیحتم میکنن میگم بخدادس خودم نیس یهوحالم بدمیشه بخودمم نمیام چقدم دکتررفتم نرمال همش میگن اعصابتواروم کن خوب نشدی بروروانپزشک دیگ موندم چ دکتری برم

دقیقا منم عین تو ام تو چ علائمی داری

من میبینی کل بدنم دستوپام سست میشه استرس میگیرم تپش قلبم میادروش دیگ نگم همش میگم الان ی اتفاقی میفته میمیرم گریه میکنم میترسم فشارمم پایینه من پرانول هم میخورم فک کنم افت فشارم بخاطراونه مغزم بی حس میشه میگم ازخونه فرارکنم چ بدبختیه گیرکردم نمیدونم کجابرم ب کی بگم دکترم همش میگ اعصاب نمیدونم روانپزشک من ازمایش هم دادم گف کمخونی وویتامین دی نداری نمیدونم کمخونی ادموب اینحال میندازه یاچی خدابه دادمون برسه من دیگ نمیدونم ویکارکنم ازهیچی زندگی لذت نمیبرم کارایی ک قبلن برام خوشایندبودالان بی تفاوتم همینجوری مث رباط ب زندگی ادامه میدم بعدزایمان اینجورشدم قبلن خیلی وحشتناک میشدحالم میلرزیدم تاخودصب دندونام قفل میشدمیگفتم غش میکنم

من میبینی کل بدنم دستوپام سست میشه استرس میگیرم تپش قلبم میادروش دیگ نگم همش میگم الان ی اتفاقی میفت ...

چرا انقد شبیه منی ؟؟؟؟

چرا انقدر حرکاتمون شبیه همه مگه میشه؟

من الان زیر پتو ام...بعد دارم فکر میکنم نکنه غش کنم

کلا ترس از بیماری دارم

وقتی از جام میخام بلند شم استرس میگیرم 

صبحا میرم مدرسه تپش قلب میگیرم

وسط کلاس فکرای ناجور میاد تو سرم یهو به هم میریزم

چرا انقد شبیه منی ؟؟؟؟ چرا انقدر حرکاتمون شبیه همه مگه میشه؟ من الان زیر پتو ام...بعد دارم فکر میک ...

نمیدونم بخداصب تاشب فکرم فقط اینه چرادکتراتشخیص نمیدن چمه اخرمیمیرم میگم اینهمه ازمایش دادم نرماله ولی من یچیم هس ک منوب اینحال میندازه منم زیرپتوام باورت میشه خخخ همش تاپیکارومیخونم افت قندچ علائمی داره فقط چرتوپرت بعدترس بیخودی میگیرم حالم بدمیشه بم میگن تلقین میکنی

نمیدونم بخداصب تاشب فکرم فقط اینه چرادکتراتشخیص نمیدن چمه اخرمیمیرم میگم اینهمه ازمایش دادم نرماله و ...

فکر کنم منو تو همزاد همیم

انقد شباهت مگه میشهه

من وقتی ببینم یکی حالش بده فشارش اومده پایین من دقیقا استرس میگیرم حالم مثل اون طرف میشه

اطرافیانم میگن تلقین میکنی

فکر کنم منو تو همزاد همیم انقد شباهت مگه میشهه من وقتی ببینم یکی حالش بده فشارش اومده پایین من دقی ...

وای اره یامثلن تواینستاراجب این ادمای ک مردن میبینم حالم واقن بدمیشه هامغزم انگارازداخل میلرزه پاشدم شکلات خوردم بهترشدم تودکترنرفتی تاحالابدونی ازچیه