2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیروز رفتم سکه پارسیان خریدم ۹۰۰ سوت با عیار ۷۵۰  فقط با ۲۵۰۰۰ تومن اجرت،هر گرم طلا۱۳۵۵ بود که به اضافه ۲۵۰۰۰ شد ۱۳۷۵۰۰۰ ،بهم گفت موقع فروش اگه قیمت طلا همین باشه ۲۰۰۰۰ تومن کسر میشه

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
چرا؟! 

من خودم قبلا تحقیق کردم در اینباره ، موقع خرید یه مقدار بالاتر از تابلو بهت میفروشن ، تا بخواد برسه به اون قیمت خیلی طول میکشه ، موقع فروش هم هر جایی ازت نمیخرنش ، فروشش سخته .