2821
2789

اول بشور بزار حسابی توافتاب خشک بشه  البته وقتش،واسه خردادماهه تا تیرماه توافتاب و سایه میزارن‌پوست سیر حسابی خشک میشه بعد سرکه جوشیده شده بعضیها هم‌نجوشیده  توشیشه میریزن‌تا چهل روز نمک نمیزنن بعداز چهل روز یه قاشق نمک واسه پنج کیلو سیر و دوقاشق عسل یاشیره و یه قاشق زرشک سیاه اضافه میکنن بعداز چندسال سیر ترشی محشر قابل استفاده است 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا خیرت بده که اینقدر کامل برام گفتی ❤️❤️

قربونت درست کن حالشو ببر البته یه مدلم هست پوست سیرهارو کامل میگیرن توشیشه میریرن سرکه و نمک ازاول میریزن یکماه تو افتاب میزارن بعد جای سایه نگه میدارن ۶ ماه بعد قابل مصرفه اونم لذیذه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
قربونت درست کن حالشو ببر البته یه مدلم هست پوست سیرهارو کامل میگیرن توشیشه میریرن سرکه و نمک ازاول م ...

این راحتتره انگار

ولی این دفعه با پوست درست میکنم به روش اولی که گفتی

2828
2791
2779
2792