2777
2789
عنوان

تنهایی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 249 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدم برنامه هات  نزدیک ب ظرفیت گوشیته ازشون حذف کن ببین چطور میشه

برنامه زیادی ندارم جز واتساپ و اینستا  که خداروشکر هیشکدوم کار نمیکنه.  بچه ها بیدارن؟ 

بی دل وخسته در این شهرمو دلداری نیست.. 
برنامه زیادی ندارم جز واتساپ و اینستا  که خداروشکر هیشکدوم کار نمیکنه.  بچه ها بیدارن؟&nbs ...

همچنان بیدار

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

واسه راننده بیابون خوبن😀😀باید بشن همکار خودم

ن بابا

ب قول معروف اینم شانس مایه ک منو اذیت کنن😂

بزرگ شن مث باباشون خابالو میشن مث خرس گرفته خابیده😂ی ساعت از خابش کم ش واویلاس

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

ن بابا ب قول معروف اینم شانس مایه ک منو اذیت کنن😂 بزرگ شن مث باباشون خابالو میشن مث خرس گرفته ...

خخخ خدا حفظشون کنه چاره چیه دیگه خوشبحال باباشون راحت میخوابه باید یه ساعت تو جام غلت بخورم تا خوابم ببره

خخخ خدا حفظشون کنه چاره چیه دیگه خوشبحال باباشون راحت میخوابه باید یه ساعت تو جام غلت بخورم تا خوابم ...

مچکر مرسی

آره واقعا خوش ب حال اینجور آدما سرش نرسیده ب بالش خابه 

منم بخام بخابم بایدقبلش کلی فکروخیال بکنم بعد بخابم اصلا همینجوری سریع خابم نمیبره

اخ این فکرو خیال پیرمون کرده دیگه 

آره مشگل همینه

وگرنه الان همسر من انقد راحت میخابه واس اینه ک از هفت دولت آزاده غصه ی هیچی رو نمیخوره تو زندگی ینی هیچی ها

کلا پدرمادر وخاهر برادراشم همینن اصلا غمی ب دلشون راه نمیدن

آره مشگل همینه وگرنه الان همسر من انقد راحت میخابه واس اینه ک از هفت دولت آزاده غصه ی هیچی رو نمیخو ...

وای واقعا خوشبحالشون اخه مگه میشه ادمی بی غم باشه مخصوصا امروزه که زندگی واسه کل آدما سخت شده

وای واقعا خوشبحالشون اخه مگه میشه ادمی بی غم باشه مخصوصا امروزه که زندگی واسه کل آدما سخت شده

خب اینا کلا مدلشونه 

پدر مادرش بیخیال ترین آدمان ینی کل دنیا رو آب ببره اینا نمیپرسن چی شد چرا شد

بعد جم میشن دور هم خاهر برادرا هر هر کر کر انگار هیچ غمی ندارن سرخوووش میگن ومیخندن

درصورتی ک هرکدوم کلی مشگل دارن

اینام اینجوری بار اومدن دیگه

خب اینا کلا مدلشونه  پدر مادرش بیخیال ترین آدمان ینی کل دنیا رو آب ببره اینا نمیپرسن چی شد چرا ...

خب به این پی بردن که زندگی تهش هیچی نیست و اخرش مردنه خخخ