2777
2789
عنوان

تنهایی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 249 پست
خب به این پی بردن که زندگی تهش هیچی نیست و اخرش مردنه خخخ

نمیدونم والا

ولی خیلی رو مخن😆

شایدم اینا خوبن خاهرشوهر بزرگم55 سالشه ی تار موی سفیدنداره

ولی منه بدبخت چی کلی از موهام سفید شده😐

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

نمیدونم والا ولی خیلی رو مخن😆 شایدم اینا خوبن خاهرشوهر بزرگم55 سالشه ی تار موی سفیدنداره ولی منه ...

راس میگی بخدا موهای منم کلی سفید دارن دوسه ماه یه بار مادرم برام حنا میگیره مو سفیدا زرد میشن خخخخ

بی دل وخسته در این شهرمو دلداری نیست.. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راس میگی بخدا موهای منم کلی سفید دارن دوسه ماه یه بار مادرم برام حنا میگیره مو سفیدا زرد میشن خخخخ

چی بگم والا 

من ب خانوادم رفتم خب استرسی  هستن غصه ی همه چیزو میخورن  دلشون واس همه چی میسوزه 

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

چی بگم والا  من ب خانوادم رفتم خب استرسی  هستن غصه ی همه چیزو میخورن  دلشون واس همه ...

خب آدمی که احساس داشته باشه همینه طبیعیه ولی خب اینجور آدما چون عاقلن غصشون زیاده من خودم یکی اینقد استرس داشتم یه مدت ریزش مو سکه ای تو ریشم در میومد 

خب آدمی که احساس داشته باشه همینه طبیعیه ولی خب اینجور آدما چون عاقلن غصشون زیاده من خودم یکی اینقد ...

درسته احساس باشه عقل باشه آدم دلش ب حال همه میسوزه 

ولی خدایی غضه خوردن واسترس کشیدن چیزی رو درست یاعوض نمیکنه

ب نظرم خانوادم منو بد بارآوردن ک الان کوچکترین چیزی بشه من غمای عالم تو دلمه دست خودم نیس نمیتونم بهش فک نکنم

ولی ای کاش من بتونم بچه هامو مث خانواده ی پدریش بار بیارم

درسته احساس باشه عقل باشه آدم دلش ب حال همه میسوزه  ولی خدایی غضه خوردن واسترس کشیدن چیزی رو د ...

واقعا که چیزیو درست نمیکنه ولی خب ادم دست خودش نیست.  انشالله اونا اینجور نشن 

خب اون طرفی که میخامش و بهشم گفتم و میدونه.   اگه منو از خودش نرونه دیگه آرزویی ندارم بخدا همی ...

اون آرزو نیس

آبرو ریزیه😂😂😂😂😂

اون آرزو نیس آبرو ریزیه😂😂😂😂😂

واااای نه بخدا من دنبال آبروی کسی نیستم بریزه خب بهش گفتم دوست دارم میخامت و چیزیم ازش نخواستم که جز محبت.  میدونی امروز چی جوابمو داد؟  گفت حالااااا 😀😀 خلاصه اگه خدا بخاد داره جور میشه و همین آرزوی منه توم برام دعا کن 

واااای نه بخدا من دنبال آبروی کسی نیستم بریزه خب بهش گفتم دوست دارم میخامت و چیزیم ازش نخواستم که جز ...

نمیدونم چی بگم

البته زیادم رو حرفش حساب باز نکن

من  میگم نمیشه خودتو خسته نکن😂😂😂😂😂