2777
2789
عنوان

سوال

77 بازدید | 9 پست

سلام. بچه ها اگه دوست. پسرتون که چندین سال با هم بودین ازدواج کنه چی کار می کنین. البته قصد ازدواج هم نداشته باشین. 

من سه ماه پیش دوست پسرم ازدواج کرد حالم خوب نشده هنوز. افسرده شدم. یهو خبر ازدواجشو بهم داد

موندم یعنی دوستم نداشت. چطور راحت از این همه خاطره می گذرن. اصلا می تونه با اون خوش باشه؟  

ذات مردا مثل خوک کثیفه.خوشحال تر از چیزیه که فکرشو بکنی

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خیلی ساده ای برا منافع خودش با نو دوست بوده .حالا  دوس داشته ازدواج کنه

گفت از زندگی تنهایی خسته شده بودم. و می خواستم یکی کارای خونه رو بکنه. نمی تونستم همیشه تنها باشم 

خوب وقتی میدونستی اگه با تو ازدواج نکنه ناراحت میشی چرا بهش گفتی قصد ازدواج باهاشو نداری؟

ما درباره ازدواج صحبت نکردیم. اون طلاق گرفته بود و من فکر نمی کردم ازدواج کنه. یهویی گفت ازدواج کرده

بنظرم اون کار بدی نکرده چون شما قصد ازدواج باهمو نداشتین..

کار بدی نکرده؟ همین که یکیو وابسته کنی. بعدش بدون اینکه دربارش احساس مسئولیت کنی بری با یکی  دیگه، این جرمه. کی گفته تعهد و مسئولیت فقط مال ازدواجه. سه ماهه زندگیم فلج شده. آدم نسبت به کسی که علاقمندش می کنه مسئوله. در برابر اشکاش. تنهاییش و... مسئوله