sobheroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1414 عنوان @نی نی یار پنج 223 بازدید | 24 پست عزیزم میشه بگید مشکل پست من چی بود ؟؟؟اینهمه حرف از خیانت و کتک کاری و ترویج خشونت و سستی بنیان خانواده زده میشه اشکالی پیش نمیاد من یه نظر از دوستان پرسیدماگه بفرمایید ممنون میشم شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻 1401/08/04 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6323 در مورد چی بود؟ 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
sobheroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1414 در مورد چی بود؟ دعوت بودم خونه دوست پسرم با حضور خانواده ش خانواده خودمم در جریان هستن نظر خواستم چیکار کنم چی ببرماومدم دیدم حذف شد شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6323 دعوت بودم خونه دوست پسرم با حضور خانواده ش خانواده خودمم در جریان هستن نظر خواستم چیکا ... واوووو چه روشن فکر و با کلاس.با خانواده میرین خونه دوس پسرتون؟🤦 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 103887 عیب نداره به دل نگیر ناراحت نشو پیش میاد شاید کسی حرفی زده که حذف شده الحمدلله رب العالمین ...
zara4326 عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 2088 دعوت بودم خونه دوست پسرم با حضور خانواده ش خانواده خودمم در جریان هستن نظر خواستم چیکا ... تاپیک دوست پسر ممنوعه روانی ها سریعا گزارش می زننباید می گفتی نامزد
gandomak عضویت: 1395/11/11 تعداد پست: 13231 دعوت بودم خونه دوست پسرم با حضور خانواده ش خانواده خودمم در جریان هستن نظر خواستم چیکا ... چون یکسریا براشون عجیبه در حدی که شاخ داشتی باشی رو سرت برای همین گزارش میزنن حذف میشه
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6323 دعوت بودم خونه دوست پسرم با حضور خانواده ش خانواده خودمم در جریان هستن نظر خواستم چیکا ... خب به نظرم ببین دوس پسرت چی دوس داره دیگه .یه بسته شکلات خوشگل ازون گرونا خوبه به نظرم 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
sobheroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1414 واوووو چه روشن فکر و با کلاس.با خانواده میرین خونه دوس پسرتون؟🤦 فكر کنم واسه همین حذف شد شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6323 فكر کنم واسه همین حذف شد بی خیال😂 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
پرنیااااان عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 5331 دعوت بودم خونه دوست پسرم با حضور خانواده ش خانواده خودمم در جریان هستن نظر خواستم چیکا ... وااای یاعلیییی عزیزم در جریان باش،که اینجا اسم دوس پسر مساوی است با دستمال قرمز و حکم اعدام داره دیگه نگو و از واژه های معادل نظیر نامزد و این چرت و پرتا بکار ببر اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی 😑
sobheroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1414 تاپیک دوست پسر ممنوعه روانی ها سریعا گزارش می زنن باید می گفتی نامزد عجب باید دروغ بگیم و داستان بسازیم گویا تا اینجا راهمون بدن شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻