sobheroshan مدیر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1420 عنوان @نی نی یار پنج | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 24 پست عزیزم میشه بگید مشکل پست من چی بود ؟؟؟اینهمه حرف از خیانت و کتک کاری و ترویج خشونت و سستی بنیان خانواده زده میشه اشکالی پیش نمیاد من یه نظر از دوستان پرسیدماگه بفرمایید ممنون میشم شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻 1401/08/04 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sobheroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1420 وااای یاعلیییی عزیزم در جریان باش،که اینجا اسم دوس پسر مساوی است با دستمال قرمز و حکم اعدام د ... چشم 🤭🤭 شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
sobheroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1420 چون یکسریا براشون عجیبه در حدی که شاخ داشتی باشی رو سرت برای همین گزارش میزنن حذف میشه چقدرم ک کسی نداره از همین نامزدها. شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6323 چقدرم ک کسی نداره از همین نامزدها. من ندالمممم چون شوور دالم.ولی دروغ چرا قبلش داشتم 🤣🤣🤦 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
پرنیااااان عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 5331 چقدرم ک کسی نداره از همین نامزدها. هیح 😂الکی مثلا همه مریم مقدسن اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی 😑
zara4326 عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 2088 عجب باید دروغ بگیم و داستان بسازیم گویا تا اینجا راهمون بدن آره عزیزم دوست پسر و کلمه دوست پسر رو بهش حساسیت دارنبگی نامزد یا شوهر صیغه ایم براشون قابل هضم تره🤬متاسفانه
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6323 آره عزیزم دوست پسر و کلمه دوست پسر رو بهش حساسیت دارن بگی نامزد یا شوهر صیغه ایم براشون قابل ... شوهر صیغه ای🤮🤮🤮🤢 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
sobheroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1420 من ندالمممم چون شوور دالم.ولی دروغ چرا قبلش داشتم 🤣🤣🤦 خوشبخت باشید عزیزم شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6323 خوشبخت باشید عزیزم مرسی عزیزم.شمام همینطور😘 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
sobheroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1420 هیح 😂 الکی مثلا همه مریم مقدسن من یه چیزایی اینجا خوندم اصلا عجییییب شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻