2777
2789
عنوان

@نی نی یار پنج

223 بازدید | 24 پست

عزیزم میشه بگید مشکل پست من چی بود ؟؟؟

اینهمه حرف از خیانت و کتک کاری و ترویج خشونت و سستی بنیان خانواده زده میشه اشکالی پیش نمیاد 

من یه نظر از دوستان پرسیدم

اگه بفرمایید ممنون میشم 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در مورد چی بود؟

دعوت بودم خونه دوست پسرم با حضور خانواده ش 

خانواده خودمم در جریان هستن 

نظر خواستم چیکار کنم چی ببرم

اومدم دیدم حذف شد 

دعوت بودم خونه دوست پسرم با حضور خانواده ش  خانواده خودمم در جریان هستن  نظر خواستم چیکا ...

واوووو چه روشن فکر و با کلاس.با خانواده میرین خونه دوس پسرتون؟🤦

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

دعوت بودم خونه دوست پسرم با حضور خانواده ش  خانواده خودمم در جریان هستن  نظر خواستم چیکا ...

چون یکسریا براشون عجیبه در حدی که شاخ داشتی باشی رو سرت برای همین گزارش میزنن حذف میشه

خب به نظرم ببین دوس پسرت چی دوس داره دیگه .یه بسته شکلات خوشگل ازون گرونا خوبه به نظرم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

واوووو چه روشن فکر و با کلاس.با خانواده میرین خونه دوس پسرتون؟🤦

فكر کنم واسه همین حذف شد

فكر کنم واسه همین حذف شد

بی خیال😂

وااای یاعلیییی 

عزیزم در جریان باش،که اینجا اسم دوس پسر مساوی است با دستمال قرمز و حکم اعدام داره 

دیگه نگو و از واژه های معادل نظیر نامزد و این چرت و پرتا بکار ببر 

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
تاپیک دوست پسر ممنوعه  روانی ها سریعا گزارش می زنن باید می گفتی نامزد

عجب 

باید دروغ بگیم و داستان بسازیم گویا تا اینجا 

راهمون بدن