2821
2789
عنوان

ایییی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 31 پست
خب منم 13 ساله با مادرشوهرمو خواهرشوهرام و برادرش هرم وپدرشوهرم زندگی میکنم ازشون خوشمم نیاد کاری نم ...

بخ ا اخلاقش بده ظهر غذا درس کردم گفتم بزار اونا بخورن بعد من میرم میخورم رفتم دیدم خودشو برادر شوهرم غذا خوردن بقیشم ریخته دور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخ ا اخلاقش بده ظهر غذا درس کردم گفتم بزار اونا بخورن بعد من میرم میخورم رفتم دیدم خودشو برادر شوهرم ...

خب تو هم منشستی میخوردی بعدم میرفتی تو اتاقت زیاد بهشون اهمیت نده همه مادر شوهرا اینجورین چرا جدا نمیشی 

سکوت سرشار از ناگفته هاست
خب تو هم منشستی میخوردی بعدم میرفتی تو اتاقت زیاد بهشون اهمیت نده همه مادر شوهرا اینجورین چرا جدا نم ...

اول اونا ۷ونه نبودن بعد برکشتن من نفهمیدم رفتم دیدم غذا شونو خوردن بقیشم دور ریخت اون با صدای برادر شوهر گفت به مامانش چرا ریختیش دور اونم گفت خراب میسه کی میخوره برادر شوهرمن گفت .....چی گ۴ت حتما خورده بعد اومد در اتاق گفتش غذا خوردی گفتم الان میام سفره نیندازم بخوریم اونم گفت ما خوردیم مامانم فکر کرد تو خوردی ریختش دور منم گفتم اشکال نداره گشنم نیس اونم رفت یکم جر بهث کردن فکر کنم بابمامانش بهثش شد منم دیکه زیاد حالم خوب نبود نرفتم بیرو

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز