2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمم پارچه مبلشو عوص کرد شده ۱۲میلیون

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

من عید پرسیدم گفت هفت تومن 

گفتم ابرش سالمه گفت تو تعویض اسیب میبینه و باید دوباره بذاریم

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ما هفت نفره رو بردیم گفتن ده تومن بستگی به پارچه داره

ارزش نداره به نظرم

یه کاور براشون بگیر بنداز تا وقتی که بتونی عوض کنی

ما گذاشتیم دم عید عوض کنیم چون نمیصرفه

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑

من یه سری مبل ۹ نفره داشتم با میز نهارخوری ۸ نفره. دو سال قبل قیمت گرفتم با پول تعمیرات اونا میشد یه سری مبل جدید گرفت. اونا رو دیوار فروختم البته مبلغش خیلی نبود اما رفتم مبل با سبک مدرن خریدم 

سلام عزیزم من ۳ سال پیش عوض کردم و قیمت الانو نمیدونم اول اومد نگاه کرد چون مبلامون سالم بود بین پارچه عوض کردن و کلا یه مبل دیگه گرفتن مونده بودیم اقاهه اومد گفت مبلاتون خیییلی سالمه هیچی نمیخواد فقط یه پارچه بعد زد زیرش گفت نه مبلتون داغون بود من همچیشو عوض کردم از ما ۴/۵ گرفت درصورتی که مبل نو تخت خوابشو ۶ تومن بود واقعا پشیمونم اگر به عقب برمیگشتم مبل میخریدم اینارو میزاشتم کنار

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

پارچه رو مبلی رو خودم گرفتم شد 8 میلیون مبل 7 نفره با چهار تا صندبس نهار خوری . با ابر و لکه گیری مبل هم دستمزد شد 6 تومن فکر کنم .یا 8 تومن خاطرم نیست 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد