2777
2789
عنوان

مو زائد

217 بازدید | 32 پست

بچه ها ، من هم لیزر رفتم هم قرص هورمونی خوردم ولی همچنان مو زائد دارم به خاطر وجود تنبلی تخمدانم به خصوص صورتم قسمت چونه و پشت لب زیر جلدی در میاد بدنم که بماند میشه بهم کمک کنید چی کار باید بکنم ؟🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودت داری میگی تنبلی تخمدان داری دیگه بخاطر اونه عزیزم

تا اون درمان نشه اینابرمیگردن همش

اول اونو درمان کن حتی کاملم نبود تا حد معقولی برسونش ک لیزر اینا بعدش جواب بده روت 🩷

خودت داری میگی تنبلی تخمدان داری دیگه بخاطر اونه عزیزم تا اون درمان نشه اینابرمیگردن همش اول اونو در ...

ممکنه منم تنبلی تخمدان داشته باشم؟منم تقریبا شبیه اسیه مشکلم

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

قرص هورمونی چی خوردی

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
خودت داری میگی تنبلی تخمدان داری دیگه بخاطر اونه عزیزم تا اون درمان نشه اینابرمیگردن همش اول اونو در ...

آخه عزیزم من تحت نظر دکتر فقط گفتن با وزن کم کردن یکم علائم کمتر میشه با اینکه ۷۹ کیلو شدم ولی کمتر نشده علائمم

پریودت منظمه ؟ موهای زائد دور سینه هات چونه و زیرش داری ؟ یا حالت ریش مثلا

پریودم منظمه ولی بیشترین چیزی که اذیتم میکنه پر مویی هست که دور سینه ، چونه دارم و ریزش هم دارم ولی نه زیاد

پریودت منظمه ؟ موهای زائد دور سینه هات چونه و زیرش داری ؟ یا حالت ریش مثلا

نه منظم نیست

آره دقیقا همشو دارم

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

آخه عزیزم من تحت نظر دکتر فقط گفتن با وزن کم کردن یکم علائم کمتر میشه با اینکه ۷۹ کیلو شدم ولی کمتر ...

من خودمم پزشکم عزیزم

فقطط وزن نیست ک

رژیم غذاییت مهمه

ورزش مهمه

بعد وزنم از چند شدی ۷۹ کیلو ؟ ابنم مهمه ها

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز