2821
2789
عنوان

مو زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 32 پست
من خودمم پزشکم عزیزم فقطط وزن نیست ک رژیم غذاییت مهمه ورزش مهمه بعد وزنم از چند شدی ۷۹ کیلو ؟ ابنم م ...

ورزش هم میکنم خانوم دکتر ورزشم هم هوازی و قدرتی ترکیبی هست غذا هم سعی میکنم شیرینی و قندی جات نخورم اولش ۱۰۰ کیلو بودم ولی بازم دارم وزنم پایین میارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط سرش 🥲 ولی خب تیره و زبره گاهی اوقات میکنم خون میاد

این سرش ک بد نیست همچین میتونه اصن نشونه جواب دادن لیزر باشه

خودت احساس نمیکنی راحت در میاد وفتی فشارش بدی یا حالا با موچین برش داری ؟

چند وقتع لیزر میری ؟ دستگاهت رولیه ؟

ورزش هم میکنم خانوم دکتر ورزشم هم هوازی و قدرتی ترکیبی هست غذا هم سعی میکنم شیرینی و قندی جات نخورم ...

خب خیلی خوبه

سعی کن فیبر و سبزیجات و میوه جات زیاد بخوری

خیلی خوبه شیرینی نمیخوری ولی سعی کن این مفیدهارم بخوری زیاد

و اینکه قدت چنده ک شدی ۷۹ کیلو ؟

این سرش ک بد نیست همچین میتونه اصن نشونه جواب دادن لیزر باشه خودت احساس نمیکنی راحت در میاد وفتی فشا ...

وقتی جلسه لیزرم تموم شد بازم همون اش و همون کاسه یه مدت رولی رفتم بعد شاتی رفتم ولی خب انگار نباید ترک کنم اصلا چون با اینکه سالی یک بار تمدید میرم ولی بازم زیاد فرقی نکرده زود زود رشد میکنه سه روز نشده در میاد 🥲

نامنظمی پریودت چطوریع ؟ ینی چند وقت ی بار میشی و اینکه این موهات خیلی شدیده ؟

زمانش کلا جلو عقب میوفته مثلا یه هفته یا ۱۰روز و ۳ روزه هم هست کلا

خیلی شدید نه ولی زیاده و جاهایی از بدنه که بقیه خانما ندارن مثل همون زیر چونه

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

خب قشنگم برا این قد هنوز این وزن خیلی زیاده ک باید لاغر کنی همچنان برا لیزرتم شارژ سالی ی بار میری ؟ ...

چشم کمتر میکنم ❤️☺️ بله خانم دکتر رفتم دستگاهمم کندلا رود و شارژ هم سالی یک بار میرم

زمانش کلا جلو عقب میوفته مثلا یه هفته یا ۱۰روز و ۳ روزه هم هست کلاخیلی شدید نه ولی زیاده و جاهایی از ...

ببین خب این زیاد شدید نبست

پریود میتونه تو استرس شرایط اب و هوایی حتی یا چیزای مختلف زمانش عقب جلو شه

اون شدید مثلا ابنه دو ماه نشی

یا ماهی دوبار سه بار بشی

اینی ک میگی خب اونقدر شدید نیست

قد و وزنت چنده ؟

چشم کمتر میکنم ❤️☺️ بله خانم دکتر رفتم دستگاهمم کندلا رود و شارژ هم سالی یک بار میرم

شارژتو کم کن زمانشو خب اگه جواب نداده

من خودم دوماه ی بار میرم

همبن کندلا رفتم دوره ام ک تموم شد رفتم تو شارژ ی سریا شش ماه ی بار میان یکی سه ماه ببین بسته ب موهای بدنه دیگ خود اپراتورم میگه قطعا حس کردی داره رویش موهات برمیگرده بیا

من همین دو ماه ی بار شارژ میرم برا بدنم

بعد بینشم ببین ژیلت نزن اصلا ب جز همون روز قبل شارژ

چون تو شارژی میتونی بری اپیلاسیون

قبل زمان شارژت نهایت سه چهار هفته قبل ( قبلترم مبتونی منظورم اینه بهتره زیر سه چهار هفته نشه ک ریشه موهات دربیاد برا شارژ جواب بگیری ) ی سر برو اپیلاسیون بعدش ک میری شارژ خیلیییی موها کم میشن

امتحان کن یکی دوبار ایشالله ک جوابه

ببین خب این زیاد شدید نبستپریود میتونه تو استرس شرایط اب و هوایی حتی یا چیزای مختلف زمانش عقب جلو شه ...

از چند سال پیش اینطوریه درحالی که باید تا الان تنظیم شده باشه پریودم

قدم ۱۶۴ وزنم ۷۰

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

از چند سال پیش اینطوریه درحالی که باید تا الان تنظیم شده باشه پریودمقدم ۱۶۴ وزنم ۷۰

من نمیگم نداری میگم اگه داشته باشی اونقدر شدید نیست

وزنتو باید بیاری پایین دختر ۷۰ برا قد تو زیاده

ب اسی ی چیزایی گفتم اونارو بخون رعایت کن قطعا بهتر میشی ولی اگه نشدی یا بدتر شدی دیگ برو دکتر حتما ک چکاپ و ازمایش هارو ازت بگیره حتما