2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته ...😔

335 بازدید | 35 پست

۲۴ سالمه 

خسته شدم از تمام بدشانسی هایی که تو زندگیم از روز اول دنبالم بودن 

بچه بودم تو دعوا مامان بابا بزرگ شدم 

ب سن بلوغ رسیدم کتکای بابام شروع شد گیر دادناش محدود کردنام تهمتای ناروا زدن بهم حرفای زشت زدن بهم حسرت به دل همه چی بودم حتی لباس زیرم برام نمیخرید مامانم فقط ب فکر خودش بود 

بعدش تو ۱۷ سالگی ازدواج کردم 

گیر ی مرد بی عقل بی مسئولیت افتادم 

پشت هم کتکم میزد 

پشت هم بدهی بالا میوورد 

۳ ساله بیکاره 

از شانسم بچه دار شدم گرسنگی میکشیدم تو بارداری پول نون نداشتیم

بچم ب دنیا اومد همون شبش بیمارستان بستری شد ۱۱روز بیمارستان بود شبی ۱۰ تومن بود ماشین و فروختیم برای بچه  

الانم ک ۴ ماهشه من نمیدونم چیکار کنم جاییو ندارم برم نمیتونم خودمو بکشم کسیم به حرفم گوش نمیده 

من چیکار کنم اخه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خانوادت کجان ؟ چرا به دادت نمیرسن ؟ شوهرت شغلش چیه ؟

عزیزم بفکر بچت باش کم غصه بخور گناه داره🥺

هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩‍🦯

الهی بمیرم چقد سختی کشیدی 

واقعا ادم دهنش باز میمونه

پدر مادرت الانم حمایت نمیکنن .؟؟؟؟

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

منم الان مامانم کلی لحن بد حرف زد دعوا و تاراحتی شد دستم داره میلرزه

اگه توهم میخوای ریپلای بزنی که هوس کرانچی فلفلی کردی خواستم بگم میدونم😂نمیدونستم انقد دلتون میخواد😂😂😂🤪ممنون میشم اگه امضامو خوندی یه صلوات برای زندگیم بفرستی😘🌸،همه آدمارو دوست دارم اما کسایی که فکر میکنن خیلی عقل کل هستن واقعا ناامیدم میکنن😒 کسایی که فکر میکنن شست وشوی مغزی شدن ولی خودشون بدترن🤦‍♀️ کسایی که خودشون میان از ظلمایی که درحقشون شده میگن اما خودشون یه موجود ضعیف میبینن بهش آزار میرسونن🍂وهمونایی که شعار آزدی عقیده میدن به همه جز کسایی که باهاشون هم عقیده نباشن 🧱دیگه ادم نمیدونه چی راسته چی دروغه عاشق حیواناتم 🐶🐱🐎🐄🦌🐑🐿🐇🐓🐣🕊🐤🦢🐬🦎🐢🐠🐞لطفا لطفا لطفا به عنوان اسباب بازی از این موجودات قشنگ برای بچه های عزیزتون استفاده نکنین بخدا اونا قلب دارن احساس دارن.احساس میکنم دنیایی که داریم توش زندگی میکنیم ارزش اینو نداره که بخاطر یسری اختلاف عقیده ها که شایدم بهمون تحمیل شده باهم دعوا کنیم عوضش برای بالارفتن کیفت زندگیمون بهم کمک کنیم و تلاش کنیم😊
خانوادت کجان ؟ چرا به دادت نمیرسن ؟ شوهرت شغلش چیه ؟ عزیزم بفکر بچت باش کم غصه بخور گناه داره🥺

خانوادم همینجان محلم نمیدن به حرفم گوش نمیدن میگن اگ طلاق بگیری حق نداری بچه مردمو بیاری ما بزرگش نمیکنیم فقط خودت بیا

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز